Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ursache
senior tag
Az öngondoskodás a birkák körében sosem volt prioritás, és mindig jött az állam és megmentette őket. Ha TÚL SOK embert érintene, akkor mindig előkerülnek a megmentő intézkedések.
Ezt az évvégéig nem fizetünk hitelt sem értem...
Vagy korábban itt a topicban is taglalva volt, hogy a bedőlt hitelesek nem vesztették el a lakásukat (ez nem tudom pontosan melyik "ügy").Szóval most aggódsz, én is aggódok, de majd valahogy lesz.
-
CyberPunk666
senior tag
Én részben amiatt akarok KATA-ra átállni, mert azt gondolom, hogy jobb gazdája vagyok a pénzemnek (ezáltal a jövőmnek), mint az állam. Én a KATA bevételi oldalán jelentkező többletet teljes egészében megtakarítani és/vagy befektetni akarom. A fizetésemnek most is jelentős részét elrakom, az adóelőnnyel pedig ezt akarom növelni. Nem többet költeni akarok.
Én minden hónapot úgy kezdek, hogy tudom mennyiből élek meg, a többit elutalom a használt számláról azonnal, egy részét megtakarítom, egy része megy célokra/váratlan kiadások gyűjtésre, de a havi normál költségnek a határa fix, akármennyi jön be (jutalom, túlóra, bármi), akkor is a fix összegből kell megélni. Van benne szórakozásra szánt összeg, az összeg túlléphetetlen. Akkor is ha vajaskenyeret kell enni (nem kell).
Kata mellett is ezt akarom vinni tovább, csak növelve a megtakarítás részt, mert most úgy érzem egy feneketlen kútba megy (nem a közösségi dolgok a bajom, mint iskolál, utak stb, hanem a stadionok, és a magánnyugdíj beszántása, Lőrinc..., erre nem akarok fizetni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux Mint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- RTX 3080 Gamer - I5 12600KF - 240 AIO - 16GB DDR4 - 500GB SSD - 2TB HDD
- 2x Kingston KVR1333D3D4R9S/8GI (2x8GB) PC3-10600 CL9 RAM
- Intel Pentium E5400, Core 2 Quad Q8200
- Dell Poweredge R320 1U Xeon E5-2470v2 16GB RAM (Proxmox, NAS, stb) 35e
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest