Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jelenlegi Java backend fejlesztő vagyok, főleg Spring Boot alapokon. Elkezdtem tanulni machine learninget. Ezt a kurzust már megcsináltam, és folytatom a deep learning specializációval, hobbiprojektel, egyebekkel. Viszont jól tudom, hogy ML, DL projektek főleg python alapokon mennek a kiváló libek miatt. Emiatt úgy gondolom, hogyha az ML/DL vonal komolyabb teret nyer a karrieremben, a Springes backendfejlesztésnek búcsút inthetek, amit sajnálnék, mert szeretem. Ennek a hibrid skillsetnek van létjogosultsága a munkaerőpiacon? Ti tudtok olyanról, hogy valamelyik cég ilyet keresett?
Átscanneltem az álláshirdetéseket és ezt találtam:
- 90%-ban python a leghangsúlyosabb, néha C++t kérnek mellé.
- Maradék esetben (főleg ahol big data is szerepet játszik) Scalát is írják, amit kifejezetten szívesen használnék.De olyan sajnos nem volt, hogy valaki értsen backend app fejlesztéshez és machine learninghez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest