Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Mobal gyakorlatilag hajszál pontosan annyit írtál amennyire gondoltam.
Tapsi az utóbbi időben passzívra vettem a munkakeresést, de ez most tetszik, mert 3km-re van háztól-házig, nem kell bemennem Pestre melózni, nem vesz el plusz időt az utazás. Az elmúlt pár hónapban rengetegen kerestek meg JAVA és android pozikkal, de szinte mind rohadt messze volt hozzám képest, suli mellett még fontos, hogy minél kevesebb időt vegyen el az ingázás. A környékemen Halom-Miklós-Haraszti nem igazán hallottam eddig olyan sok progos lehetőségről.
Egy dolog tart egyébként a jelenlegi munkahelyemen, az extrém rugalmas munkaidő, 0-200 óra/hónap, igényeimtől függően, de nyilván tisztában vagyok vele, hogy ilyen máshol nem lesz

Gygabor88 pontosan.
EQMontoya Tartok kicsit a Morgantől
Illetve nem tudom mennyire állnak rugalmasan a munkaidőhöz.Kukipapa_rr érthető és jogos, de nem is várják el, hogy pillanatok alatt expert legyek, 1 hónap alatt el kéne jutnom olyan szintre, hogy kisebb feladatokat meg tudjak oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Tekken 7 Playstation 4
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve nem tudom mennyire állnak rugalmasan a munkaidőhöz.