- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Mobal gyakorlatilag hajszál pontosan annyit írtál amennyire gondoltam.
Tapsi az utóbbi időben passzívra vettem a munkakeresést, de ez most tetszik, mert 3km-re van háztól-házig, nem kell bemennem Pestre melózni, nem vesz el plusz időt az utazás. Az elmúlt pár hónapban rengetegen kerestek meg JAVA és android pozikkal, de szinte mind rohadt messze volt hozzám képest, suli mellett még fontos, hogy minél kevesebb időt vegyen el az ingázás. A környékemen Halom-Miklós-Haraszti nem igazán hallottam eddig olyan sok progos lehetőségről.
Egy dolog tart egyébként a jelenlegi munkahelyemen, az extrém rugalmas munkaidő, 0-200 óra/hónap, igényeimtől függően, de nyilván tisztában vagyok vele, hogy ilyen máshol nem lesz

Gygabor88 pontosan.
EQMontoya Tartok kicsit a Morgantől
Illetve nem tudom mennyire állnak rugalmasan a munkaidőhöz.Kukipapa_rr érthető és jogos, de nem is várják el, hogy pillanatok alatt expert legyek, 1 hónap alatt el kéne jutnom olyan szintre, hogy kisebb feladatokat meg tudjak oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- További aktív témák...
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve nem tudom mennyire állnak rugalmasan a munkaidőhöz.