- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
Bizony a számok makacs dolgok. Pesten 0-ról vagy minuszból indulva nem egyszerű. Én az első pár évben a kezdő IT fizetésből a diákhitelt törlesztettem és még az albérlet. Élni semmi nem maradt. Most 8 év után sincsen semmi esélyem normális lakást venni, mert amilyen árak vannak az vicc. Pedig elég jól keresek még az IT szektoron belül is. De tényleg csak a normális kaja legalább havi 100, aztán még ott van a sport, szórakozás, hobbi. Olyan gyorsan megy el a havi 300, hogy észre se veszem és kocsit nem is engedhetek meg magamnak, ha valaha is szeretnék normális helyen lakást venni. Ismerettségi körömben csak azoknak van saját lakása, akiknek a szülők odatolták, vagy legalább a felét kifizették. Ja úgy nem nehéz ugye, de nálam ez nem játszik.
Ja és persze, elrakhatnám az egész fizetésemet a párnába, vagy a bankba, csak akkor nem eszem normálisan, nem élek normálisan, és mire összejön a sok pénz a lakásra vagy bármi másra, már simán kinyírtam magam, vagy rájövök 40 évesen, hogy semmit nem éltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Gitáros topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest