- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chabeee
aktív tag
Egyszer már beírtam, amikor a jelenlegi cégnél elkezdtem dolgozni. Most "fizetésemelés" miatt gondoltam megosztom:
Nem: Férfi
Kor: 24
Munkakör: Junior Java Developer. Másfél hónap múlva lesz 2 év tapasztalat (az első év suli mellett volt, de az is 35-40 órát jelentett egy héten).
Végzetség: Gazdaságinformatikus BSc Pannon Egyetem, Veszprém
Nyelvtudás: Angol közép-felső között
Netto fizetés: 230e Ft - Ennek nagyobb részét kézbe kapom
Egyéb: Nincs egyéb juttatás
Hely: VidékÉv végén kaptam meg ezt a fizetésemelést 180-ról. Elvileg már nem lennék junior a főnököm szerint, de mivel a cég nem akar többet fizetni, ezért olyanokra hivatkoznak, hogy a következő szinthez legalább két év tapasztalatra lenne szükség + még az első évem suli mellett volt.
Mellette nagyon sokat dolgozok otthon, mint freelancer. Abból mellékállásban kb még egyszer ennyit összetudok vadászni. (Szerintem ennek is köszönhető, hogy gyorsan fejlődök és már nem vagyok junior, csak ha fizetésről van szó).
Most ki akarom váltani ezt a közeljövőben, hogy egy állásom legyen, de akkor megszerezzem ugyanezt a mennyiségű pénzt. Ehhez viszont pest lenne a cél. A miértje pedig: nincs elég szabadidőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest