Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem maradt Power nélkül a Moto G17 sem
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
chabeee
aktív tag
Egyszer már beírtam, amikor a jelenlegi cégnél elkezdtem dolgozni. Most "fizetésemelés" miatt gondoltam megosztom:
Nem: Férfi
Kor: 24
Munkakör: Junior Java Developer. Másfél hónap múlva lesz 2 év tapasztalat (az első év suli mellett volt, de az is 35-40 órát jelentett egy héten).
Végzetség: Gazdaságinformatikus BSc Pannon Egyetem, Veszprém
Nyelvtudás: Angol közép-felső között
Netto fizetés: 230e Ft - Ennek nagyobb részét kézbe kapom
Egyéb: Nincs egyéb juttatás
Hely: VidékÉv végén kaptam meg ezt a fizetésemelést 180-ról. Elvileg már nem lennék junior a főnököm szerint, de mivel a cég nem akar többet fizetni, ezért olyanokra hivatkoznak, hogy a következő szinthez legalább két év tapasztalatra lenne szükség + még az első évem suli mellett volt.
Mellette nagyon sokat dolgozok otthon, mint freelancer. Abból mellékállásban kb még egyszer ennyit összetudok vadászni. (Szerintem ennek is köszönhető, hogy gyorsan fejlődök és már nem vagyok junior, csak ha fizetésről van szó).
Most ki akarom váltani ezt a közeljövőben, hogy egy állásom legyen, de akkor megszerezzem ugyanezt a mennyiségű pénzt. Ehhez viszont pest lenne a cél. A miértje pedig: nincs elég szabadidőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gumi és felni topik
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KERESEK Ipad Pro 12.9 4-5th Gen tabletet DE csak is IpadOS 18-al
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest