- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMan
őstag
Nekem van otthoni es kulfoldi multis tapasztalatom is, sajnos amit en lattam otthon hogy az egyenloek kozott is voltak egyenlobbek, a fonokseg meg "lefele taposott es felfele nyalt" barmennyire is utalom ezt a kifejezest. Nem nagykepuseg de aki ismer tudja hogy oriasi ambicioim vannak, ezt jeleztem fonokeim fele 3-6 havonta megsem tortent semmi. Sajnos amikor fel kellett mondanom mert okom ugyan nem volt ra de a szandek vezerelt nagyon sajnaltam, a vezetoseg megsem ertette pedig visszamenoleg le lett dokumentalva minden. Amiota kulfoldon vagyunk azon tul hogy mindent megkaptam felelossegben es berezesben is a legkor, a munkakornyezet osszehasonlithatatlan. Persze lehet rola beszelni, hogy Londonban valaki 6x annyit keres, valaki csak 5x annyit, stb. Aztan mikor radobbensz hogy egy itteni legkorben olyan emberek, kornyezet vesz korul amit otthon nem tud mas ceg nyujtani akkor mindegy hogy havi 1000£ a megtakaritasod vagy "csak" 800£. Olyan munkatapasztalatod lesz es olyanokat tanulhatsz ami otthon nem tudom mikor lesz sajnos. Ja de tudom! Amikor a legmagasabban kepzett, nyelveket jol beszelo, tapasztalt es ambiciozus mernokok es IT szakemberek hazamennek es megteremtik, felepitik maguk korult ezt a ceges kulturat, mert sajnos ezt senki sem teszi meg helyettuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Autós topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest