Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
A hsz-eid alapján úgy gondolom, hogy rátelepszel a beosztodjaidra. Olyanokra gondolok:
- figyeled ki mikor mit csinál -> írod hogy nem, de valójában nyomonköveted a beosztottaid. Még egy korábbi cégnél volt egy ürge, aki rendszeresen kiírta a Slackre, hogy elmegy sétálni, holott tele volt teendőkkel. És aztán rájöttem, hogy mennyire igaza van. Most már én is eltűnök napközben.
- folyamatosan teszteled őket, hogy benne vannak-e még a játékban -> 15:30-kor betenni egy meetinget 16:00-ra.
- a motiválás helyett erőből próbálod megoldani a produktivitást és ezzel együtt az az érzésem, hogy abszolút hierarchikus világképed lehet.
- kiveszed a személyi szabadságot az embereid kezéből és nélküled nem oldódhat meg semmi.Azt viszont szeretném leszögezni, hogy ez a részemről abszolút nem ítélet, és egyébként rühellem amikor a másik felett mondanak ki ítéletet főleg anélkül, hogy tudná a teljes sztorit. Azt gondolom, hogy a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni a helyzetből, viszont tudás- és/vagy készséghiánya miatt - ami lehet amiatt, hogy eddig csak ezt a mintát láttad máshol - a jelenlegi alap eszköztáraddal csak így tudod megoldani.
A helyzetjavítására személy szerint vezetői tréningeket javasolnám, hogy menj el rájuk. Főleg azokra, ahol színészek is vannak. Tudnak meglepő dolgok lenni, hogy mondjuk az általad gondolt jó megoldást, hogyan éli meg a másik és ezt a színész vissza tudja adni
.Úgy emlékszem, hogy fejlesztő voltál korábban, ugye? Én még nem láttam olyat, hogy a jó fejlesztőből jó menedzser lett volna hirtelenjében. És azért, mert egyszerűen teljesen más készségek kellenek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.