Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoilt
csendes tag
válasz
velizare
üzenetére
Szó sem volt mérnöki alapozó tárgyakról. Középszintű matekról van szó, amit a közép érettségin is számon kérnek. Ideális esetben a felmérést (szeptember) megelőző jó pár hónapban erre készül az ember fia/lánya, mivel májusban van az érettségi. Oké, hogy közte ott van egy nagy system reset (nyár), de azért ezek olyan dolgok, amik nem törlődnek ki csak úgy hirtelen, mint pl. egy halom bemagolt évszám, vagy valami. Az meg, hogy nem várható el a középiskoláktól, hogy erre felkészítsenek, abszurd. Szerinted akkor mégis mi várható el a középiskoláktól? Annyi, hogy legyen fűtés, és ne fázzanak a szerencsétlenek, amíg ott lógatják a lábukat? Másrészt meg szerintem egy műszaki pályára olyanok jelentkeznek, akikben van valami érdeklődés a dolog iránt. Ha már érdeklődnek, akkor meg valószínűleg nem elégednek meg az iskolában (esetleg hiányosan) oktatott anyaggal. (Persze hallottam én is olyanról, akit a szülei kényszerítettek a műszaki pályára, pedig őt totál nem érdekelte az egész, de az olyanokból nem is nagyon lesz diplomás mérnök.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Professzionális gamer pc...!
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest