- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Nem ismerek jobb topikot, ezért itt kérdezném, hogy valaki esetleg kötött szerződést mostanában a (német vagy osztrák) Haysnél? A legnagyobb problémám, hogy ők nem szeretnék, hogy számlát nyújtsak be, hanem "Hays shall credit the remuneration for the provided and approved services, which shall be sent in the form of an accounting and payment document to the Contractor." Ez így nem tudom, mi lehet, de szerintem nem lenne jó nekem egyéni vállalkozóként, eddig ugye mindig számláztam. Természetesen konzultálok velük erről, csak elég gyorsan kell majd dűlőre jutnom és érdekel, hogy másnak van-e tapasztalata.
Másik problémám, hogy a kliens védelmére hivatkozva a szerződés végétől számítva 12 hónapig nem dolgozhatnék ugyanannál a cégnél. Valakinek sikerült ilyen helyzetben kibulizni egy rövidebb időszakot? A kliens elég nagy cég és másik részlegnek egy másik közvetítőn keresztül évente szoktam projektet vállalni, azt nem szeretném elbukni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest