Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Nem ismerek jobb topikot, ezért itt kérdezném, hogy valaki esetleg kötött szerződést mostanában a (német vagy osztrák) Haysnél? A legnagyobb problémám, hogy ők nem szeretnék, hogy számlát nyújtsak be, hanem "Hays shall credit the remuneration for the provided and approved services, which shall be sent in the form of an accounting and payment document to the Contractor." Ez így nem tudom, mi lehet, de szerintem nem lenne jó nekem egyéni vállalkozóként, eddig ugye mindig számláztam. Természetesen konzultálok velük erről, csak elég gyorsan kell majd dűlőre jutnom és érdekel, hogy másnak van-e tapasztalata.
Másik problémám, hogy a kliens védelmére hivatkozva a szerződés végétől számítva 12 hónapig nem dolgozhatnék ugyanannál a cégnél. Valakinek sikerült ilyen helyzetben kibulizni egy rövidebb időszakot? A kliens elég nagy cég és másik részlegnek egy másik közvetítőn keresztül évente szoktam projektet vállalni, azt nem szeretném elbukni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest