- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
/OFF
A pénztől nem lesz hivatástudata annak, akinek eddig sem volt, viszont a pénz hiánya képes elnyomni (agyonnyomni) annak a hivatástudattal és tehettséggel megáldott tanárnak a morálját, aki azt látja, hogy a munkáját jobb esetben 'csak'' anyagi szinten, rosszabb esetben semmilyen szinten nem becsülik.
Én magamról tudom, ha az életem is lenne az, amit csinálok, komolyan rontaná a munkához való hozzáállásmat, ha nem lennék anyagilag megbecsülve. (Persze nem csak anyagilag, de anyagilag is.) Nagyon kevés olyan ember van, aki képes jól végezni a munkáját úgy, hogy közben mások le se sz@rják azokat az értékeket amiket ő ezzel létrehozott. Azon kevesekre, akinek teljesen mindegy a pozitív visszacsatolás hiánya, pedig nem lehet építeni az oktatást, mert egyszerűen nincsenek annyian. Azzal egyetértek, hogy a megemelt fizetésektől nem lesz feltétlen jobb az oktatás szinvonala (Sőt, ha jobb lesz, akkor se azonnal), de én azt mondom, hogy a viszonylag magasabb bérek megléte feltétele az oktatás magasabb színvonalra emelésének.
Na most már tényleg ne offoljunk itt.
/ON
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- BestBuy ruhás topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest