- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Ezek a munkahelyek nem arról szólnak, hogy egy valamiben legyél jó. Én hasonló szituban hasonló munka mennyiséggel 350 nettot anno kiharcoltam. Aztán még több mindent kezdtek rám traktálni, még többet túlóráztam aztán menekültem...
Az egy dolog, hogy kis cégek sufni IT "részleget" tartanak fent és az is egy más dolog, hogy ennyi rendsze rüzemeltetését, fejlesztését és mindent egy emberre bíznak. Igenis ebben az esetben, ha egy emberrel akarok elvégeztetni 2-3 munkakört akkor meg kell fizetnem az ember.
Sok esélyt én sem látok arra, hogy vidéken ezt kiharcolja a jelenlegi cégénél. Viszont egyáltalán nem elrugaszkodott igény a feladatokat figyelembe véve főleg, hogy 8 óra munkával ezeket lehetetlen művelni nomálisan. Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy szart is pucolok. Ha megfizetik. Mindennek meg van az ára.
(#3052) AMDFan +1 az 350 netto. Annyi minimum +1 ember az még jó is... csak dobni fognak egy hátast a cégnél.
Szerintem mindenképpen ajánlatos egy reálképet adni a cég vezetőinek, hogy nézd meg ennyibe kerülne a cég IT üzemeltetése egy cégen keresztül. + Az is jó ötlet, hogy a favágó munkák össze írásával kampányoljon egy + munkatárs felvételéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest