Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Én voltam a vita elindítója. A kérdésem az volt, hogy mennyit érhet egy céges autó tankolókártyával magánhasználatra. Az volt a feltételezésem, hogy vagy autó vagy bruttó 200 ezer plusz fizetésben.
Kicsit elkanyarodtunk a témától azzal, hogy luxus vagy nem luxus meg, hogy állampapírban mennyit kamatozna egy autó ára. Jelenleg rendelkezem autóval így vásárlás fel sem merült és nem is vennék 10 milliós autót. Nyilván céges esetben más a szituáció mert ott új lizingelt autó jön szóba, de ha nekem kellene megvenni nem vennék egy új Octaviát sem, jó nekem a használt az is elvisz A-ból B-be.
Tegnap kicsit számolgattam és évi 1,6 millió(br 200 havonta) forintból tudnék gazdálkodni magasabb fizetés esetén amiből azért fent lehet tartani egy használt autót és utazgatni vele. Nekem is vannak kollégáim akik a céges autó megléte miatt 3 hetente vidéki családlátogatást iktatnak be mert hát ingyen van. Nálunk jelenleg ez nem merül fel, többet ér a szabadidőnk minthogy hétvégén 5-6 órákat töltsünk utazással azért, hogy anyukát apukát lássuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest