- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Garmin topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Night940607
csendes tag
válasz
üzenetére
Nem, ezeket nem az egyetemen tanultam. Nem mennék bele részletesen a kritizálásába, de ha most lennék egyetemista nem biztos, hogy mentem volna egyetemre...
Szóval leginkább önképzéssel tanultam mindezeket a dolgokat, ezzel nem hiszem, hogy újat mondtam. Ami nekem nagyon sokat segített az a https://roadmap.sh/. Ez az oldal tartalmaz különféle iránymutatást, hogy például mi mindent érdemes tudnia egy front end fejlesztőnek stb. Valamint saját jegyzetet is készítettem, amibe gyűjtöm a fontos dolgokat témakörökként, technológiákként és ezeket ismétlem, bővítem.
A cégek foglalkoztak betanítással, bár ez helyenként változó.
De a multikra jellemző, hogy vannak belsős képzések különféle technológiákra, akár magasabb szintre lépéshez, kapsz magad mellé egy mentort. Belső elearning anyagok tömkelege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a multikra jellemző, hogy vannak belsős képzések különféle technológiákra, akár magasabb szintre lépéshez, kapsz magad mellé egy mentort. Belső elearning anyagok tömkelege.