- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Macrodroid
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
OhAi27
tag
koszi a tanacsokat!
btw szepites megvan, de tul nagyot 'szepiteni' nem merek. Gondolkoztam mar azon, h beirok random cegeket, h itt ezt meg ezt csinaltam de paraztam, h utananeznek...
a szurkevel valszeg igazatok van, habar nemi plagium van a dologban ugyanis magat a cv mintat egy masik cv-rol mintaztam. (van egy ceg ami ilyenekkel foglalkozik, oda is kerestek par honapja embert - gondoltam legyartom nekik ugyanazt ami az egyik referencia termekuk volt - nem lett eleg
). Mint mondtam van tobb cv-m is, egy kesz packot kuldok altalaban, szoval nem hiszem, h ezen bukott volna a dolog. 
Valaki irta, h ne ugyanazt a sablont kuldjem. Nos soha nem kuldtem se sablon cv-t se sablon motivacios levelet. Mindegyiket allasra szabom (perpill ugy tekintek ezekre mintha ez lenne a munkam) szoval napi 8-10 oraban cv-t igazitok es motivacios levelet irok, atlagban naponta 4-et 5-ot. Ugy erzem ezekbol kihozom a maximumot, a motivacios leveleimen persze van meg mit javitani.
Egyebkent a kerdes meg mindig nyitott!!
Mennyit is kerjek akkor a fenymasolotol? 
Új hozzászólás Aktív témák
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Mint mondtam van tobb cv-m is, egy kesz packot kuldok altalaban, szoval nem hiszem, h ezen bukott volna a dolog.