- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Cpt.Price
üzenetére
szia,
köszi a megnyilvánulást. alapvetően egy ilyen pozíció piaci értékre vagyok kíváncsi más szemszögéből. elég sok számmal találkozom villamos szakmában, óriási szórással (nyilván egy beugró műszaki felügyelet, egy senior területi vezető és egy vezérigazgató komolyan differenciált, még az állami szférában is). jelenleg versenyszféra érdekel, az államit több szempontból sem szeretném érinteni.
arra lennék kíváncsi, hogy 3 év projektmérnöki (tehát "on-site", fizikai) és 2 év mérnök üzletkötői* tapasztalattal, villamos BSc-vel mi a reális fizetési/juttatási sáv Mo-n. angol C1 Cambrdige adott. multi szegmens és kkv egyaránt érdekel, bár eddigi tapasztalatom szerint nem feltétlenül van a különbség.
*ez utóbbi csalóka, mert ebben van némi tervezői, további projektmérnöki, illetve üzletágvezetői feladat is, de persze sajnos nem szerződésben rögített.
ui.:
továbbá mi van akkor, ha az ember egyszer csak gondol egyet és valami teljesen mást akar csinálni. nyugodtan, stresszmentesen, nonstop telefon, meg iroda, meg autópálya nélkül. plusz megkereseni az előttem pár sorral minimum életviteli célnak belőtt 6-900ezret. na, felébredtem, félretetettem a viccet
szar dolog 30 előtt kiégni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szar dolog 30 előtt kiégni.