Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
Igazadvan! Én kérek elnézést, mert nem jártam utána hogy amit ajánlok az rámegy e deszkádra de most ezt bepótolom
Elnézve az alaplapodat elég szükösek a CPUhűtő vélasztási lehetőségek mivel a socket környékén egyáltalán nincs lyuk így zalmant elkell felejteni, ami jó lehet rá azokat sorban linkelem ez 1. egy TT V12 ami nagyon hangos de hűt is [link] a 2. szintén TT egy polo [link] egyenlőre ezeket találtam rövid idő alatt ezek bizto jók
Thermaltake szabályzó jó de ezekhez adnak is de külön is vehetesz még ha több ventit akarsz szabályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest