Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
Igazadvan! Én kérek elnézést, mert nem jártam utána hogy amit ajánlok az rámegy e deszkádra de most ezt bepótolom
Elnézve az alaplapodat elég szükösek a CPUhűtő vélasztási lehetőségek mivel a socket környékén egyáltalán nincs lyuk így zalmant elkell felejteni, ami jó lehet rá azokat sorban linkelem ez 1. egy TT V12 ami nagyon hangos de hűt is [link] a 2. szintén TT egy polo [link] egyenlőre ezeket találtam rövid idő alatt ezek bizto jók
Thermaltake szabályzó jó de ezekhez adnak is de külön is vehetesz még ha több ventit akarsz szabályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elnézve az alaplapodat elég szükösek a CPUhűtő vélasztási lehetőségek mivel a socket környékén egyáltalán nincs lyuk így zalmant elkell felejteni, ami jó lehet rá azokat sorban linkelem ez 1. egy TT V12 ami nagyon hangos de hűt is