Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
Igazadvan! Én kérek elnézést, mert nem jártam utána hogy amit ajánlok az rámegy e deszkádra de most ezt bepótolom
Elnézve az alaplapodat elég szükösek a CPUhűtő vélasztási lehetőségek mivel a socket környékén egyáltalán nincs lyuk így zalmant elkell felejteni, ami jó lehet rá azokat sorban linkelem ez 1. egy TT V12 ami nagyon hangos de hűt is [link] a 2. szintén TT egy polo [link] egyenlőre ezeket találtam rövid idő alatt ezek bizto jók
Thermaltake szabályzó jó de ezekhez adnak is de külön is vehetesz még ha több ventit akarsz szabályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Core I5 10400F, ASRock H510M-HDV/M.2 SE + 2x8 GB DDR4 RAM
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elnézve az alaplapodat elég szükösek a CPUhűtő vélasztási lehetőségek mivel a socket környékén egyáltalán nincs lyuk így zalmant elkell felejteni, ami jó lehet rá azokat sorban linkelem ez 1. egy TT V12 ami nagyon hangos de hűt is