Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
Igazadvan! Én kérek elnézést, mert nem jártam utána hogy amit ajánlok az rámegy e deszkádra de most ezt bepótolom
Elnézve az alaplapodat elég szükösek a CPUhűtő vélasztási lehetőségek mivel a socket környékén egyáltalán nincs lyuk így zalmant elkell felejteni, ami jó lehet rá azokat sorban linkelem ez 1. egy TT V12 ami nagyon hangos de hűt is [link] a 2. szintén TT egy polo [link] egyenlőre ezeket találtam rövid idő alatt ezek bizto jók
Thermaltake szabályzó jó de ezekhez adnak is de külön is vehetesz még ha több ventit akarsz szabályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elnézve az alaplapodat elég szükösek a CPUhűtő vélasztási lehetőségek mivel a socket környékén egyáltalán nincs lyuk így zalmant elkell felejteni, ami jó lehet rá azokat sorban linkelem ez 1. egy TT V12 ami nagyon hangos de hűt is