- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csavarlazito
tag
A 8 magra gondoltam.
Valahogy átlagos felhasználásra és a játékok többségéhez nem érzem a quad plusz magjait akkora előnynek, amennyivel többet zabál és kényesebb. Volt, kipróbáltam..
De mire ezek kijönnek (2 év szerintem asztaliban a 4+ mag), az összes új program támogatni fogja a sokmagot. Ha ezt megfejelik egy erős architektúrával, nagyon komoly vas lesz. Kerül amibe kerül. -
peti_s
addikt
Max 1 és 3/4 év, ha a 32 nm-es CoreI7 nem is, de az új foglalatváltás után 32 nm-en csak kiad már az Intel asztali számítógépekbe is 8 magos processzort. Ennek azért brutális ereje lehet, hiszen mindenki a CoreI7-et dícséri hogy milyen erős, ebben meg mindenből 2x annyi van. Húhh
Már várnám az AMD válaszát is, kár hogy nem tudom hogy a 6 magos Opteronok milyen erősek. Itt PH-n pedig már nagyon várnám a Phenom II tesztet
. Elég sok dolgot várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest