- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Yettel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peti_s
addikt
válasz
shabbarulez #23 üzenetére
Köszi az előrelátást, de engem igazából most már a Cell processzorok is érdekelnének PC-be.
Na az vajon mikor lesz. Mert 2002 körűl már volt az IBM-nek többmagos processzora és úgy 3-4 év volt ezt PC-be is átrakni. Bár gondolom erre kevesebb az esély. Pedig a Cell proceszorok nagyon erősek.
-
peti_s
addikt
Max 1 és 3/4 év, ha a 32 nm-es CoreI7 nem is, de az új foglalatváltás után 32 nm-en csak kiad már az Intel asztali számítógépekbe is 8 magos processzort. Ennek azért brutális ereje lehet, hiszen mindenki a CoreI7-et dícséri hogy milyen erős, ebben meg mindenből 2x annyi van. Húhh
Már várnám az AMD válaszát is, kár hogy nem tudom hogy a 6 magos Opteronok milyen erősek. Itt PH-n pedig már nagyon várnám a Phenom II tesztet
. Elég sok dolgot várok.
-
peti_s
addikt
válasz
#72042496 #10 üzenetére
Jah, sztem is, egy ilyet egy átlagfelhasználó nem tudom mire tudna használni. Max. egy mérnök, de sztem még annak is túl sok lenne. Majd megy a globális felmelegedés hatásait kiszámolni
. Vagy a hurrikánok pusztító hatását, hogy mi várható. Úgytudom ilyenekre szoktak használni több százat is hasonlókból.
-
peti_s
addikt
Érdekelne mit tud egy ilyen, és vajon natív 8 magos-e. Gondolom 32 nm-en a CoreI7-is 8 magos lesz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest