- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Írtam az első hozzászólásban, hogy az okmányirodában fizetendő összeg èrdekel, az orvosnak fizetendő az tiszta. 4000-et fizetett illetékre, pedig elmúlt 62. Valahol 60 évet adnak meg kedvezmènyesnek, valahol azt írják öregségi nyugdíjkorhatár. Az neki 65 évesen lesz. Ezért nem egyértelmü.
-
dethroner
veterán
-
-
-
GeneraL_XTX
veterán
Ezen sokat gondolkodtam, de nem teszem fel. Sok embert megkérdeztem erről volt nem is egy aki be is vallotta, hogy néha ha olyanja van direkt szívatja a T betűs autókat.
Szerintem inkább maradok nélküle. Egyelőre az a terv, hogy szombaton egy haverommal aki tapasztalt sofőr végigmegyünk a legtöbbet használt útvonalakon 1x-2x (munkahely oda vissza, muter oda vissza stb.).
-
Carasc0
őstag
Ha picit figyeltél volna, én azt írtam jóval feljebb hogy a KRESZT tisztességesen megtanultam. Viszont a vez elm. és műszaki aminek mély szintű ismeretét nem látom korrektnek mivel vacak 100 kérdést tesznek fel, de legalább 50-60 oldal mélységben van tárgyalva/témakör. Műszaki rész ugyanez. Sztem a KRESZ a legfontosabb!
Az a rész, hogy a szabályokat nem ismerik, pont a KRESZ-re vonatkozik és nem arra, hogy mi a kapcsolat a talaj és a kerék között. Biztos fontos az is, de a KRESZ számomra a number 1.
Na most a gond ott van, hogy a KRESZT sem tanulják meg.Számomra nagyobb baj, hogy egy 18 éves leendő mérnökként leül elém, analóg órát nem tudja leolvasni, de kocsival jön oktatásra. Nem is értem hogy ment át KRESZ vizsgán, ha elemi dolgokat nem tud valaki. Mert az ugye tiszta, hogy érettségin 2-es mindenből egy fiatal és KRESZ vizsgát meg leteszi. Tuti nem úgy tanulta meg, hogy elolvasta tisztességesen a 140 oldalas KRESZ leírást. Egyik ismerősöm nem is látott tankönyvet! Only TESZT és megcsinálta. De ez megint egy másik asztal számomra. Nem is fejtegetem.
"Veszélyes üzem". Tökéletesen osztom ezt. Ugyanis ha úgy látom, hogy a vezetés nem nekem való, nem is fogok vezetni. Ez nálam ilyen egyszerű.
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
255 oldalt?
Erre még jó lenne választ kapnom: Amúgy aki nem rég KRESZ vizsgázott. Azt vágom hogy 55 kérdés. De ez témákként hogy oszlik meg? Tehát hány kérdés a KRESZ+vez elm. + műszaki?
ja, azért van, hogy ismerd. nyilván sok minden nem lesz aktívan a fejedben, de ha már eleve leszukited, akkor meg annyi sem.
Azt ugye nem akarod nekem bemesélni, hogy azok az általam ismert trógerek akik tanulni nem tudnak (tanár vagyok és tudom hogy van aki analóg órát nem tud olvasni de jogsija van) és megvan a KRESZ vizsgájuk azok megtanultak 255 oldalt? Lassan másfél hónapja tolom és csak a 124. oldalnál járok. És még ez a fele
Egyetemi feelingje van komolyan... Kizárt hogy a trógerek ezt így megtanulták. Ez kamu....
-
GeneraL_XTX
veterán
Ezt azért nem így olvastam, itt is lehet fura eseteket találni szép számmal. (Volt itt akit azért húztak meg mert kontaktlencsével ment vezetni és nem vitt pótszemüveget ugyan már
)
Senki nem kért semmi tippet, csak azt kérdeztem mire lehet számítani, ennyi volt. Én nem is kevertem bele semmilyen erkölcsi kérdést, meg ezért tart itt az ország dolgokat mint itt egyesek.
-
GeneraL_XTX
veterán
Hogy mi volt a személyeskedés ebben? Az, hogy fogalmad nincs arról, hogy vezetek, de biztos szarul, ha hajlandó vagyok kenőpénzt adni, és ennek kétszer hangot is adtál. Ha szarul menne az oktató nem rakott volna be 30 óra után vizsgázni, ebben biztos lehetsz.
Nem véletlenül kérdeztem, hogy mit takar ez az egész pénzesdi, mert nyilán nem azt akarom hogy akkor is legyen jogsim ha közveszélyes lennék, hanem azt, hogy elkerüljem a felesleges köröket ezzel kapcsolatban amikről azért hallani bőven (kötelező buktatások, túlságosan kötekedő vizsgabiztos stb). Mivel eléggé sürgős lenne a jogsi nincs erre se időm, se türelmem, így ha lehet könnyíteni én bizony élni is fogok vele.
-
GeneraL_XTX
veterán
na, azért haz ez így lenne nagyon sok ember nem lenne az utakon
hát érdekes dolog ez az biztos, ahogy a kolléga is írja inkább azért fizetsz, hogy ne szívassanak feleslegesen. De amit te írs az akkor is nonszensz, a vizsga előtti héten keressek új oktatót? Really? Tudod Te mennyit kell manapság várni egy oktatóra? Hónapokat. Vehetnék még legalább plusz tíz órát hogy megszokjam az új oktatót/autót meg mégis szerinted 30 órával ki venne át? Ne viccelj már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest