Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Aazaz. No para! Így kell nekiindulni. (''az esélytelenek nyugalmával'', hogy egy főiskolai haveromat idézzem, aki sosem tanult semmilyen vizsgára...) Ha nincs para akkor nincs kapkodás meg semmi ebből következő dolog. Vezess úgy ahogy az oktatód szoktatott 30 órán át és akkor tutira meglesz.
-
jerry311
nagyúr
Szokás kérdése. Amikor bevezették, hogy lakott területen kívül kötelező, akkor is sokan elfelejtették ki/be kapcsolni. És mint mondtam, nem a sűrű forgalomra gondoltam
De mindegy, aki a mostani szürkületben is teljes díszkivilágítással (tompított+távolsági+ködlámpa) az ezek után is azzal fog, aki meg nem kapcsol fényt csak teljes sötétségben, az azután sem fog korábban. -
JoHnni
senior tag
jajj azért ez sztem nem teljesen igy van
, Ha még irásba lenne foglalva, akkor sem fogják betartatni mert hülyeség. Világosba mi indokolja hogy vegyem fel azt a hülye melllényt?? Egyébként ugyanazt kéne bevezetni nálunk is mint nyugaton, ok nélkül nem igazoltathatnak!
Szerk: egyébként meg nem kötelességem kiszállni, persze ha van rá okuk akkor oké, de alapból nem múszáj kiszállnom, sőt a rendőr hozzá nem nyúlhat a kocsihoz, átkutatás szempontjából, sajna megjártam már ezt, vmi kerestek, helyszínen szétrámolták a kocsit! Utólag kiderült semmi közük hozzá!!!
[Szerkesztve] -
Panzermeyer
tag
''Sőt, ha rendőr megállít, azt mondja, hogy szálljak ki, és én nem veszem fel mielőtt kiszálok, meg is büntethet.''
ez baromság, akkor nyíregyházán 1 nap alatt milliárdos bírságot lehetne kiosztani, még sötétben jöttem haza nemrég és 3 kivilágítatlan bringást kerültem ki azalatt a 3.5km alatt míg hazaértem
de akkor a környező falukban ahol se internet se kábeltévé se vonalas telefon, tippem sincs mennyi lenne a 60 év feletti bringások összes büntetése...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest