- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
válasz
Shadowfax #5026 üzenetére
Hát azért hallottam már olyanról, akinek nem sikerült.. aztán a PÁV II-n meg átment. Igazából nem is tudom, mit vizsgálnak ezeken, de nem akarok odakerülni.. van még 3 lövésem
Tibcee: köszi az infókat.
Egybk. én is végigmentem már egy tanfolyamon, de a kötelezőkön más nem nagyon ragadt meg bennem, és igazából nincs is nagyon most kedvem ehhez, majd ha meglesz a forgalmi. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Shadowfax #4616 üzenetére
nem akartam én kocsiba ülni,de inkább vezettem így mint összeverettem magam a feketékkel.de legközelebb inkább hívok taxit,bár itt kétlem,h lett volna....
alk.kalkulátor meg van a telomba.és amint mondtam :
darál0w
(tag)hát igen
tudod okos ember más kárán a hülye meg sajátján tanul.AMD Power:
mondhatni itt is komoly volt a dolog.gondolhatod ok nélkül nem ülök be...és nem Bp-n volt. -
L.T.
tag
válasz
Shadowfax #2479 üzenetére
100%, hogy volt. Az életemet teszem rá.
Az ismerősöd nagy felháborodásában összekeverte a személyeket...
OK
Akár mindkettő lehet. A tanpálya is nagyon hasznos dolog, minden 5. évben kellene menni mindenkinek, nemcsak a jogsi megszerzésekor.
Ezzel tökéletesen egyetértek
De hivatásos sofőr ne legyen, akinek ugyan jók a reflexei, s ezt bebizonyítja a vezetéstechnikai tanpályán, de amúgy egy pszichopata állat, stimmt?
stimmt
Részemről téma lezárva -
válasz
Shadowfax #2463 üzenetére
nem az.
megkérdeztem picológus ismerőst, azt mondta, azért nem szabad olyan képre mutatni, mert a bajszos/szakállas emberek bezárkózóttak, kevés emberi kapcsolatuk van (biztos erős az A.T. fieldjük) és ezért ha azokkal szimpatizálsz, akkor valamiért nem felelsz meg.
No mindegy is, én nem választottam ilyen képet, és meglett a páv1-em.
Majd 3 év múlva kipróbálom a kedvedért -
L.T.
tag
válasz
Shadowfax #2450 üzenetére
Hát azért kellett elmenni mert elütött egy nőt aki kilépett egy kocsi mögül. Szalad a buszhoz körül se nézett. Az éppen ott levő BKV-s söförök pedig rendese anyáztak, hogy milyen hülye az értékelő.
Engem nem lehet meggyőzni a PAV létjogultságáról. Nekem ne olyanok döntsék el, hogy alkalmas vagyok e a vezetésre akik nem is tudnak vezetni. Azért ennyi már kötödjön a "pályához"
Nekem a háziorvos 6e-ert pecsételt. -
L.T.
tag
válasz
Shadowfax #2448 üzenetére
Netán ott dolgozol, hogy ennyire tudod? Jó ez egy gép. És a többi? Mind új? Szerintem nem. Találnánk több évtizedes darabot. Biztosan. Aki ismerősöm volt sajnos PAV4-en megkérdezte az gépeket kezelő hölgyektől
van a jogsijuk? Hát rengetegnek nem volt. Aztán a végső értékelést készítől. Hát neki sem. Tehát olyanok értéklenek vezető embereket, akiknek fogalmuk nincs a vezetésről. Nem kerültek semmilyen bonyolult közlekedési szituba, ahol dönteni kellett a másodperc tört része alatt.
A PAV nem jó semmire. Csak az állam szedi be a pénz érte. Meg kell szüntetni és valami más értelmesebbet kell bevezetni helyette.
Ja és csak 1978-tól. Meg vagyok nyugodva. Csak 30 éves.... -
zsiga667
addikt
válasz
Shadowfax #1119 üzenetére
Jogsim több mint két éves és még ejnye-bejnye se volt (sose értek utol...
) nemhogy elvették volna.
Orvosi papírral nem lesz gond, majdnem pilótának is alkalmas lennék.
Konkrét infók/tapasztalatok erről a PÁV I.-ről esetleg? Hogy néz ki egy ilyen vizsga? Gondolom van beszélgetés pszichomókussal, de a többi részéről lövésem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest