Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #714 üzenetére
Esetleg megpróbálsz nyíregyre bejutni (ha még nincs diplomád) a repmérnökire. Évente 6 embert vesznek fel (annak idején a kedvesem 1 ponttal maradt le...)
-
tildy
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #712 üzenetére
Igen van, az előző linkben meg is találod
-
Kraptor
őstag
válasz
Stalker-2572 #700 üzenetére
Már itthon is 17 évesen kaphatsz jogsit.
#697,
Szerintem az nem lesz mivel már mi is EU vagyunk és valamennyira harmonizálva van az egész. Pl ha jól tudom már nincs is elsősegély mint régebben volt. Csak Kresz, tanpálya majd gyak.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Talán annyival, hogy nem fogja annyira ''én vagyok a fasza csávó''-nak érezni talán magát...
-
KrAt
veterán
válasz
Psziho tesztet? nemáá
azon tuti megbuktam volna
-
tildy
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #694 üzenetére
Milyen repülőgépre?
Csak mert vitorlázótól kezdve a kismotors repülőgépeken át a nagygépekig széles a skála (meg az ár is):
[link]
azt össze kell szednem keményen....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest