- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
-
SUPREME7
őstag
Most tulajdonképpen mit keresel? Bármennyi próbavizsgát csinálhatsz amúgy, a rosszabb eredmény nem írja felül a a az addigi legjobbat.
Ha végeztél az alap képzéssel, akkor megjelenik egy "„B” kategóriás vizsgafelkészítő – Közlekedési alapismeretek " nevű tananyag ami csak tesztekből áll.
Próbavizsga - Az egész kérdésbankból válogat mint az éles vizsgán
Gyakorlás témakörök szerint
Forgalmi szituációs (3pontos) és mozgóképes kérdések -
SUPREME7
őstag
Szakoe vizsgateszt. Ez az éles vizsga kérdéseiből van, mozgóképes kérdések stb.
-
atila4
senior tag
Nem egész nap. Csak 3 napokig minden nap 2-3 órát. Volt amit tudtam is és csak tovább tovább volt. 1 hétre rá már vizsgáztam . És 4 hiba pontom volt. Igazából a kresz így papíron nem nehéz ( főleg én sokat bicikliztem, nagyjából ismertem a szabalyokat) Alkalmazni nehezebb autóval
-
SUPREME7
őstag
Szerintem felesleges lenne gyorsabban mennie, úgyse tudsz gyorsabban memorizálni egy nagyobb modult.Engem inkább az bosszant(ott az elején), hogy a modulzáró tesztekbe beleraktak olyan kérdéseket is, amikre csak egy későbbi témakörben van leírás, vagy olyan, ugyan a modulhoz tartozó kérdéseket, amikre konkrét választ nem találni, max következtetni lehet. És ha rosszul válaszolsz, nincs kifejtve még a végén se az eredmény áttekintésénél, hogy miért az a jó, ami.
-
SUPREME7
őstag
Én pár napja csinálom, 40%-nál tartok ~9 órányi tanulással összesen. De egyébként 5 óra a kötelező, szóval azután már kérheted az igazolást és mehetsz vizsgázni.
Egyébként szerintem 25-30 óra alatt át lehet menni rajta normális tempóban úgy, hogy tényleg odafigyelsz. Persze nem egyhuzamban, hanem mondjuk 2 hét alatt napi 2 óra tanulással. De aki vérprofinak gondolja magát az mehet gyorsan vizsgázni, csak aztán lehet többe kerül a többszöri vizsgadíj meg várakozás a következő időpontra ha annyira mégse megy. Szóval szerintem érdemesebb kipörgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- ÚJ! Xiaomi Electric Scooter 4 Lite Gen2 elektromos roller
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest