Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
-
MaciG
addikt
Tegnap gyakoroltam kreszt (a progival amit a vizsgán használnak) és abban a D kategóriánál az egyik kérdéscsoportba volt egy ilyen. Én is úgy tudtam, hogy nem lehet, de a tesztben az volt a válsz ,hogy "kell számítani gyalogosra". Valamelyik nap nekifutok még1x átnézi a dolgokat és akkor kiprintscreenelem neked ezt a kérdést.
-
-
-
Izzadtam mint a hülye a 30 fokra fűtött kocsiban, kint meg minusz 25fok volt. Oktató kék multit szívott, az a szag áradt a kocsiban, a vizsgáztató meg egy tök aranyos csaj volt. Mert a tolatás végén lecsúszott a lábam a kuplungról én kicsit neki röccent a deszkának, nem volt vészes, de lehetett érezni, és semmit se szólt, csak mosolygott. Egy örök emlék marad.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kés topik
- Renault, Dacia topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest