- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullextra
tag
válasz
Rototti #8313 üzenetére
nekem is meglett minden elsőre csak nem akartam nagyon dicsekedni, mert aztán én leszek a ****
Mondjuk én vártam az órákat mindig, egy percig sem éreztem tehernek.
Forgalmin előttem a kiscsajt szegényt harmadszorra is meghúzták, szóval elbizonytalanodtam kicsit, de amikor beültem már tudtam, hogy nyertem...
vizsgabiztos is korrekt volt, elbeszélgettek az oktatómmal, kicsit elfeledkeztek, hogy navigáljanak aztán egy körforgalomhoz értem, ahol addig köröztem amíg észre nem vették magukat... vb aztmondta kapok egy pirospontot
innentől végképp biztos volt, hogy bizony aznap autóval jövök haza pestre..most a papírosokat várom, az nkh-tól, de még soha nem vártam ennyire, hogy mehessek az okmányirodába...
Az igaz, hogy ha a központba kérem, hogy ott veszem át(XIII.ker) akkor másnap mehetek is érte? -
Psychonaut
veterán
válasz
Rototti #8226 üzenetére
Nekem ebből: ha 2-nél többször végzel hátramenetet a rossz kormányzás miatt, az jött le, hogy az alap egy tolatáson kívül korrigálhatsz kétszer (a "rossz kormányzás miatt" rész utal erre), és az oktatóm is ezt mondta.
Ettől függetlenül valóban minél kevesebb, annál jobb. De idővel szerintem belejön mindenki és elsőre meg tudja csinálni vizsgán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest