Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pityu.

nagyúr

Én már a legtöbb hirdetéstől parázok a jó fogáson,tegnap egy telefont nézegettem jóval ár alatt kép nem volt de írta a fószer,hogy azért nincs kép mert a rendszer nem engedi ez ugye igaz is ha nem saját készítésű a kép hanem mondjuk egy reklám kép pl.Szóval rá írtam a fickóra kérdeztem ezt azt a telefonról új kb 1 hónapos alig használt garanciával a feleségének nem jön be és másikat szeretne.Kértem is képeket nekem már ott elveszett a bizalmam küldött is képeket kettőt emailben de nagyon kis méretű képek voltak ha mobillal lövök azok nagy méretűek.Aztán m$g írtam neki,hogy bocsánat kicsit bizalmatlan vagyok mert korábban voltak dolgok és tud e mutatni névre szóló számlát is erre az volt a válasz igen van számla,de mondom láthatnám igen ha küldi a számla is csatolva lesz még párszor ezt elmondta na mondom számlát se tud fotón mutatni.Aztán írtam neki még gondolkodom azt mondta oké de többen is érdeklődnek és holnapra lehet elviszik a telefont,na még ott van a telefon ahol hagytam az oldalon :) Mondjuk a hirdetésben írja bármi kérdés hívják fel de ugye a telefon sem biztosíték bármit mondhatnak meg ugye eldobható szám is lehet,mondjuk van olyan lehetőség,hogy csomag szállítással kérjem és akkor 1500Ft de félnék kihozzák a csomagot aztán kapok egy doboz valamit de nem telefont. Szóval ez nekem pl nagyon kamu szagúnak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák