Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm . Nagyon szépek azok a telefonok. Picit modernebb formában ezeket hiba nélkül el lehetne adni most is. Kiforrott a dizájn! (Minek kell mindig kényszeresen egy formát kidobni? - kivéve persze Sony! Egyedül az a 21:9 a baj, szerintem)
-
Ami azt illeti, ha semmi pluszt nem tesznek hozzá csak áthozott dizájn elemeket tartalmazó formanyelvet - akkor ez egy nagy nulla.
A dokkoló vagy valami érdekesség jó lenne erre. -
Somatom
veterán
Emlékszel, hogy vártuk a Tablet Dock Modot? Aztán nem lett belőle semmi.
-
i400
őstag
hogy lehet think* akármi ha NINCS RAJTA A CSIKLÓ!?!?!?!?!?!?!
-
hohohohóó...
tag
1.-re egy Atrix-nak néztem...

-
Bálint941121
tag
Nekem kimondottan tetszene egy ilyen telo jó szoftverrel..tudom hogy laptopba más de nekem lenovo thinkpad-OM is volt nem is egy és a t410 est szó szerint nem lehetett elpusztitani..
-
ghiottone
nagyúr
-
blueMerle
veterán
Ennek akkor látnám igazán értelmét. ha mondjuk bele lehet dokkolni egy notebook-szerű keretbe, mondjuk mint annak idején az Asus PadFone-t lehetett. Én azt baromira sokáig használtam, messze tovább a szoftveres támogatottságon is túl. Ráadásul azóta már megoldott a desktop nézet is Androidon, így sokkal jobban, sokrétűbben lehetne használni, pl. munkára. Így, bármilyen hozzáadott érték nélkül egy a sok közül. Én pl. a DEX-et is sokat használom, laptop mellett az otthoni monitoron csak az megy.
-
babkukta
senior tag
Az az igazság, hogy nem is néz ki rosszul, és a tudása is bizalomra ad okot
Bár jelenleg biztosan nem vennék még ilyen telefont, számomra..."idegen". Biztosan lesznek gyermekbetegségei. Szerintem kell neki pár generáció, mire kiforrja magát. Bár ha abból indulok ki, hogy szinte = a Motorolával. De na, akkor is még újnak számít
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest