Jó minőségű rendereken a Lenovo ThinkPhone

Úgy tűnik, nem csak pletyka volt a ThinkPad-telefon, Evan Blass jóvoltából jó minőségű képeken a ThinkPhone.

Új márkát vezethet be a Lenovo hamarosan: ThinkPhone. A telefon a ThinkPad laptopok dizájnjának ismerős fekete-piros színeit, és ezzel együtt remélhetőleg a gépek tartósságát és javíthatóságát is megörökli majd. Az Evan Blass által megszerzett és megosztott, a korábban látottaknál jobb minőségű renderek alapján egyértelműen látható, hogy a Motorola csapata dolgozott a ThinkPhone-on, a Kínában ebben a hónapban debütált Moto X40-hez hasonlóan a ThinkPhone is négyzetesebb élekkel és lapos kijelzővel készül majd. Az előlapi kamera egy kijelző közepébe vágott lyukban kap helyet, amihez vélhetően nem lesz kézzel arrébb tolható fedő, mint a laptopokban. A hátlap legalább szénszálas anyagból készül majd, ha igaz, amit Blass állít, és IP68-as védelmet kap.

Renderképek a ThinkPhone-ról.Renderképek a ThinkPhone-ról.Renderképek a ThinkPhone-ról. Renderképek a ThinkPhone-ról. (forrás: Evan Blass) [+]

A telefon specifikációi között a Snapdragon 8 Gen 1-es lapka, 8 vagy 12 GB RAM és 128, 256 vagy 512 GB tárhely szerepel. A kijelző 6,6 hüvelykes átlóval FHD felbontású pOLED panel lehet, mely 144 Hz-es frissítésre képes. A telefon hátlapján egy 50 MP-es optikailag stabilizált főkamera, egy 13 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es kiegészítő egység lehet, az előlapi kamera felbontását 32 MP-re jósolják.

Gyengébb minőségű renderek a telefonról.Gyengébb minőségű renderek a telefonról. Gyengébb minőségű renderek a telefonról. (forrás: Liliputing) [+]

Szoftveres oldalról Android 13-as főverzióra lehet számítani, az egyelőre kérdéses, hogy ehhez milyen extra funkciók lesznek. Az akkumulátor a standard 5000 mAh-s telep, amihez adott lesz a 68 wattos gyorstöltés és 15 wattos vezetékmentes töltés. Az árat vagy a megjelenés dátumát egyelőre nem ismerni, de nem lenne meglepetés, ha a CES adna otthont a premiernek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés