- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Illetve ami még lemaradt: a szoftver teljesen korrekt, open source fw fut rajta és online webes felületen konfigolható, de fordíthatsz rá saját, személyre szabott firmware-t is.
Nekem eddig kétszer volt, hogy vezeték nélküli módban valami befagyott és nem tudtam hasznáni a billentyűzetet, kellett neki egy ki és bekapcs. Fura, a vezetékes Q8-amon soha nem tapasztaltam ilyet.
-
HThomas
őstag
Nekem V6 Max van: a kivitelezés szerintem teljesen jó az árához képest. A magyar capek rendben vannak, az átvilágítás erősségét szokták problémának mondani, ha ez fontos, akkor érdemes valahol nézni egyet élőben vagy legalább képeken.
A magyar kupakok fényesedésre hajlamos ABS anyagból készültek, nem tudom mennyire súlyos a probléma, ez egyén és használat függő. Kopásról én még nem olvastam. Nálam kb egy hónap után a space egyik oldala mintha picit fényesedne, de csak ha erős világításnál közelről nézem, amúgy nem zavaró.De amúgy ide írj, szerintem sok Keychron tulaj van a topicban
-
HThomas
őstag
válasz
Synthwave #145 üzenetére
Köszi a tippeket! A K-t végül elengedtem.
A V5-tel nekem még mindig az a bajom, hogy a környezetemben mindenhol 100%-os HU ISO billentyűzes gépek vannak (akár bedokkolt laptop, akár asztali), vagyis ha átülök egy másik géphez, akár otthon, akár munkahelyen, akkor így rögtön tudok bárhol vakon gépelni. Nem akarom azzal szivatni magam, hogy a saját gépemhez valami spéci elrendezést használok, vagy cipelem mindig mindenhova magammal a billentyűzetemet. Néha így is agyfaszt kapok, ha pl útközben dokk nélkül kell használnom a laptopomat, az első fél órában csak kínlódok (mondjuk a laptopot a kis monitor miatt is rühellem
) . A játék nekem nem igazán szempont, mostanában jó, ha heti 1 órát tudok játszani, akkor is sokszor kontrollerrel a TV előtt, vagy az asztali gépnél valami retro játékkal, aminek kb halál mindegy milyen a billentyűzet.
-
HThomas
őstag
válasz
Synthwave #132 üzenetére
Nézegettem a Keychron V6 Maxot a magyar kiosztással, tetszik, kedvet kaptam kipróbálni egyet. Milyen csuklótámasz ajánlott ezekhez? Azt látom, hogy van gyári fa (nekem nem tetszik), meg szilikon, bár azt nem nagyon láttam itthon. Illetve a csuklótámaszt lehet valahogy rögzíteni a billentyűzethez?
Sok éve integrált csuklótámaszos billentyűzeteim voltak és mindig a csuklótámaszon pihentetem a kezem, ha épp nem gépelek...Illetve nézem, hogy a K5 Max is van magyar kiosztással, 100%-os méretben, ahhoz talán nem kell támasz
-
HThomas
őstag
Ezeknél a kompakt és egyéb spéci billenytűzeteknél nem probléma az, hogy megszokja az ember, és utána pl munkahelyen egy másik géphez átülve csak kínlódik, mert nem esik kézre semmi? Én már a viszonylag egyszerű ANSI/ISO váltást is utáltam, amikor váltogatnom kellett őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest