- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Illetve ami még lemaradt: a szoftver teljesen korrekt, open source fw fut rajta és online webes felületen konfigolható, de fordíthatsz rá saját, személyre szabott firmware-t is.
Nekem eddig kétszer volt, hogy vezeték nélküli módban valami befagyott és nem tudtam hasznáni a billentyűzetet, kellett neki egy ki és bekapcs. Fura, a vezetékes Q8-amon soha nem tapasztaltam ilyet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem túlspilázod.
-----------------------------------------------------------------
(#160) Synthwave: Plusz nem csak a kapcsolók és kupakok befolyásolják a gépelési érzetet, hanem a mount, a plate és en bloc a flex/bounce is. Itt meg aztán végképp nem az van, mint anno.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez a kettő van gyárilag hozzá, de akár egy Glorious GWR-szériásat is vehetsz vagy valamilyen másfélét, bár az kétségtelenül nem olyan elegáns, mint a sajátja.
A V Max széria jobb konstrukció, mint a K Max.
Egyébként a V5 Max szerintem még jobb volna, ezért.
"Illetve a csuklótámaszt lehet valahogy rögzíteni a billentyűzethez?"
Hogyne lehetne. A feléd eső perem aljához egy-két vékonyka csík kétoldalú ragasztószalag, és annyi. Jól tart, és nyom nélkül eltávolítható. Ha nem pakolgatod állandóan, sokáig kitart.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem nem para, max. egy 10-15 perces visszaszokás kellhet (legalábbis nekem ennyi kő, mikor Arisuról visszamegyek valmiért valahol egyenes gomberdőre, és ott is leginkább csak amiatt, mert a spacebart akarom ütni jobb hüvelyujjal backspace-nek), bár ha sok meló van így, akkor érdemes megpróbálni venni/vetetni egy jót bentre is.
-----------------------------------------------------------------------------
(#28) ViZion: Köszi.
Ha rajtam múlik, a kocsma üresen is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest