- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A sötétkék Ducky Horizon alfák viszont szerintem rohadt jól mutatnak a sárga One 3-on, az eredeti, sárga modifierekkel.
Sajnos csak moslék minőségű képem van tavalyról, de talán még így is átjön valamennyire;
"Hát, majd egyszer ha nagyon ráérek, biztos építek össze egy ilyen billentyűzetet,"
Nem olyan sok idő amúgy. Ha megjöttek a cuccok, 15-20 perc alatt beledobálod a kapcsolókat, azokra meg a kupakokat.
-
-
Kansas
addikt
Az nem sokban tér el az enyémtől... én februárban vettem a K10 Pro-hoz egy RGB-inkompatibilis PBT kupakszettet, meg most egy szett silver switchet.
-
Kansas
addikt
Nem tudom, egy olyan eszköz esetében, amit úgy designolsz át szinte ahogy akarsz, a "bűnronda" elég olcsó vacak érvnek tűnik, még ha szubjektív is...
De hát kinek-kinek a saját kényelmi/lustasági szintjéhez... én se megyek el olyan messze a customizálás útján, mint Synthwave-ék, de azért egy új kupakkészlet nem a világ se árban se fizikai erőfeszítésben(csere), bár ha hozzám hasonlóan nem vagy hajlandó lemondani a magyarról, akkor azért kis utánajárás/türelem kell hozzá... de pl pont most találtam egész ígéreteseket Etsy-n...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A V5 Max/V6 Max csak az általánosított ajánlat abban az ársávban, pláne, hogy a HU ISO mellé wireless is.
A magam részéről a vezetékes Q5/->Q8<-/Q9 ISO barebone (itthon boltban ~35-ök, de Q9 van 29-ért is) + Alis Shenpo (Cherry) dye-sub PBT/DaYe (AF SA) doubleshot ABS kupakok + korrekt kapcsolókat favorizálom annak az összegnek a tőszomszédságában. A szuperakciós Q2-k úgy néz ki, elfogytak.
Vagy V8 Max/V11 Max, közvetlenül Keychrontól.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Á, a gyerekekkel nem sok közös témám van, és saját gondom is bőven több van annál, minthogy másokét akarjam megoldani.
Hát, a billentyűzetes topik mindig nyitva áll...
De ahogy mondtam, egyáltalán nem rossz a One 3 (nekem is volt három, egy sárga SF még most is), csak az utóbbi időszakban annyira lementek az árak – főleg, ha hozzávesszük az elmúlt egy évben itthon látott, teljesen anomália Keychron árakat, amikor a boltban az MSRP feléért vagy még kevesebbért megy ez-az a full aluházas/vezetékes Q-szériából + ott vannak az After Hoursos HU ISO V Maxek –, hogy már nem top pick.
Tavaly még best buy volt ennyiért. Meg igazából most sem rossz, ha nem igazán tudsz sehogy sem ~30 fölé menni, és nem opció egy 40-50 százalékos Akko akció megvárása, külföldi rendeléssel.
Ha nem az van rajta, érdemes majd 1.07-es firmware-re frissíteni (nem a legújabb, de az a legjobb – az 1.13-at még nem próbáltam).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Akkor az szerintem annyira nem érte meg. Ha nem full size kell, 40-45 körül kihozható vatta új, Q-szériás Keychron (azért az egy más szint), illetve 45-be megy a szintén új V5 Max/V6 Max HU ISO, ami szintén komolyabb történet + tri-mode NYÁK. Itt már érdemesebb hozzárakni.
Amúgy nem rossz az a Ducky sem, csak az árképzése nem az igazi, ha használtban 25 felett van. Úgy fest, az a rengeteg DE ISO kifogyni látszik apróról.
yw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest