- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Netfone
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aladdin81
csendes tag
válasz
Goose-T #4347 üzenetére
Tudna valaki ajánlani idehaza Jiayu G4C szervizeléséhez értő szakembert? Ahogy fentebb is írtam, a telefon nem vagy alig-alig talál hálózatot azóta, hogy egyszer antennahátlap nélkül ráindítottam.
Érdekes módon külföldön inkább jelez térerőt, de idehaza így használhatatlan. Ha van valakinek más okból meghibásodott ilyen telója (G4C 1/4), az is érdekelne, ha a szakemberi visszajelzés alapján az enyémen tapasztalt hiba vmilyen modulcserével orvosolható. Köszi előre is!
-
mc-4
aktív tag
válasz
Goose-T #3799 üzenetére
Szia!
Nekem azt írta ki...az útvonaltervezés nem lehetséges, mert túlléptem a sebességhatárt.
Igaz 11km-en repültem 800-al :-D Nincs vele gondom, jól működik.Más... freemailt hogyan tudom a gyári levelező apk-ra berakni? Gmail-nál csak beírtam a email címet és a jelszót és ment minden magától.
-
Huszti74
csendes tag
-
kovy79
őstag
válasz
Goose-T #3787 üzenetére
Igen, ez jól hangzik, de mikor már agyfaxt kapsz valamitől, amit nem tudsz megoldani, akkor megpróbálsz mindent.
Mindegy, ez a telefon is egy rakás ... Mindent lehet vele, romolni, főzni, rootolni, modemet cserélni, meg játszani, csak telefonálni nem. Ott, ahol egy xaros Raynek full térereje van, ez meg le / fel lépeget a hálózatra, miközben folyamatosan elérhetetlen vagyok. Mindezt az utolsó gyári rommal... -
easy...rider
őstag
-
lotka
csendes tag
válasz
Goose-T #3234 üzenetére
Igen tudom, hogy pénzbe kerül az átirányítás, de nekem ez majdhogynem elengedhetetlen opció.
Mivel nem dual active a telefon, ezért a HTC-s kolléga is úgy oldotta meg, hogy ha beszél az egyiken és a másik nem elérhető, akkor átirányítódik arra a számra amin beszél és hívás közben simán bejelez neki, hogy van egy másik hívása is.
Nekem ez tökéletesen elég lenne, mert vannak olyan hívások amit minden körülmények között fel kéne tudnom venni, akármennyibe is kerül. Vagy legalább látnom kéne, hogy keresnek, hogy meg tudjam szakítani az aktuális hívást és visszahívni a másikat.És kérlek ne azt írjátok meg, hogy vegyek inkább dual active-os készüléket, mert jelenleg ez van.
De ha nem dual sim-es lenne a telefon, ilyen opciónak gondolom akkor is kéne lennie, mert bármikor kellhetne hogy egy átirányítást be lehessen állítani. Ezt már a 15-20 éves telók is simán tudták.
Találtan rá app-ot, de fizetős, és nem akarok azért fizetni, hogy kiderüljön nem jó, ráadásul 2012. május 22-óta nem frissítették.
QuickCallForwardVannak ötletek, javaslatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hővezető paszták
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest