- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hevizms
addikt
Ez mindenképpen rekord szerintem.
Én szinte csak telefonálásra használom,szóval se wifi se 3G se játék se gps.
Ennek ellenére max eddig 3 nap volt.Szóval te vagy kifogtál egy szuper akksit vagy nem tudom mi van.
Nekem pld a mai nap csak telefonálás volt.Reggel vettem le a töltőről azóta csak telefonálás volt,igaz az relative sok.
Ezt mutatja most: -
gabika318
aktív tag
Érdekes, mert az asszony 8 GB-os tabletjén mennek a programok, memóriakártya nélkül.
Nálam (egyenlőre) memóriakártya nélküli használatnál a programok 75%-a nem vagy korlátozottan működik.És csak az mnt mappa írható. Rootolt a teló. Szerintem tudod szabadon használni.
Már várom, hogy megérkezzen a kártya mert így még egy fotót sem tudok készíteni, sem letölteni.
Sanyesz: igazad van, legközelebb csak linket nyomok be.
-
Dominó85
addikt
Vicc vagy. Rumor = szó beszéd, pletyka, ha már vegyek vissza az arcomból (talán mert van mire). Vigyorgó szmájlival a te tudatlanságodat leplezed, grat! És már megbocsáss, de az hogy te nem vagy elég körültekintő, nehogy már az én hibám legyen. Pont nem én vagyok a gyerekes. Részemről a téma lezárva. Alig várom, hogy újabb kérdést tegyél fel, amire itt és más PH topikban már 600x ment a válasz.
Zsolt_72
Köszi a hivatalos linket.
Kérdésem a G3-mal kapcsolatban az lenne, hogy észlelte-e valaki, hogy az Antutu lefrissítése után (3.0.3 -> 3.1.1) számottevően kevesebb pontot (5800 -> 5300) kapott a készüléke? Nálam ez a jelenség... -
pazirezz
tag
Jha, .. okk .. csak pont valamiért az antelife-on jártam, ott volt nagy banner reklámban, hogy 4 mag, ésatöbbi .. gondoltam belinkelem, hátha nem ismered ... ám, hogy pontosan mit tud, milyenek a visszajelzései, azt sajnos én sem tudom..
.. illetve, ha mégis G3 mellett döntesz, (hisz kipróbáltad), .. rosszul szerintem nem jársz vele
-
Dominó85
addikt
Mégsem tudtad értelmezni azt amit a zárójelbe tettem (nem a PH rangra értem). No meg csak az veszi magára akinek inge. Nem konkrétan csak rád gondoltam, de mindegy.
Feltettél úgy itt egy kérdést, hogy valószínűleg nem néztél utána eléggé a válaszoknak. Google-ben csak annyit kellett volna beírni Jiayu G4 selling time vagy Is Jiayu G4 on sale? Nem csak a G4-es tévedésekről van itt szó. Szerencsére ebben a topikban csak ez fordul elő többször. A duál sim topikban például sokan még mindig abban a hitben vannak hogy az Etotalk egy faxa cég mert magyar nyelvvel (felárért) adja a telóit... Nos ma már nem nagy kunszt olyan szintű magyarosítást készíteni, amit az EtoTalk "gyárt". G3-on a rendszerük tényleg stabil, bár sok érdemi dolgot nem műveltek a gyári ICS-sel. No meg felfedezhetőek apró, de annál inkább zavaró bugok. Na meg az MT6589 SOC várható megjelenése is 2013 II. negyedév. Szerintem még nincsen április vége...
-
Dominó85
addikt
Sajnos nem veszitek a fáradtságot, hogy megnézzétek vajon ezt a G4 dolgot hányan sütöttétek már el eddig. Illetve azt, hogy ezerszer el lett mondva, hogy a telefon még nem kapható és a G3-ból kiindulva a Március közepére kitűzött időpontból lesz május is. A hangnemet (nem hisztériát, nem vagyok kislány... vagy ha egy 1,92m magas 27 éves srác annak számít...
) meg azért emeltem fel, hogy végre észrevegye mindenki, hogy olyat szeretne ami még nincsen. Megnyugtatlak én is szeretnék majd G4-et rendelni, de először is megvárom róla az első benyomásokat és teszteket. De ez még bőven a jövő zenéje. Tiszteletem.
Erről beszélek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest