Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maladar
tag
válasz ledgeri #1296 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. De ennél még van "jobb" is. Ha valaki ezeket az ajánlásokat "megfogadja" -> Ha nincs megfelelő telefonja, a TOTP.APP -o ajánlja, ami a böngészőben tárolja az adatokat. (most hagyjuk mennyire biztonságos). Oké használja. Ha a böngészőn később nem tud belépni, belépett más felhasználóval stb, azt ajánlják neki egyből, törölje a böngésző összes adatát. Már ki is törölte a beállításait az általuk ajánlott appból. Mehet be a kormányzóablakba... :-)
Amúgy aki eljut idáig, hogy ez a PH létezik, az szerintem max a lakosság 1%-a. A tesco, lidlben számtalanszor hallom, (nem csak idősektől), hogy azért nem használja az 1000-1500 ft os telefonos kupont, mert "nem tudom hogy kell használni a telefonon" ...
Ezek után, amíg nem kötelező nem fog áttérni a jelszó/felhasználó névről.Az egész kötelező tételében pl. annyi jót tapasztalok, hogy akiket eddig nem tudtam rávenni, hogy a google, hotmail, fb stb-nél használjanak 2fat, most hogy megsimerkednek vele valamennyire, az ügyfélkapuval együtt ezekre is rá tudom venni...
De az egészen sokat segítene ha az oldalakon használható, jó programokat ajánlanának jó leírásokkal, jól elmagyarázva, mert aki hozzá nem értő hajlandó az ott leírtakat követni, azt is tévútra viszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest