Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maladar

tag

válasz ledgeri #1296 üzenetére

Ebben teljesen igazad van. De ennél még van "jobb" is. Ha valaki ezeket az ajánlásokat "megfogadja" -> Ha nincs megfelelő telefonja, a TOTP.APP -o ajánlja, ami a böngészőben tárolja az adatokat. (most hagyjuk mennyire biztonságos). Oké használja. Ha a böngészőn később nem tud belépni, belépett más felhasználóval stb, azt ajánlják neki egyből, törölje a böngésző összes adatát. Már ki is törölte a beállításait az általuk ajánlott appból. Mehet be a kormányzóablakba... :-)

Amúgy aki eljut idáig, hogy ez a PH létezik, az szerintem max a lakosság 1%-a. A tesco, lidlben számtalanszor hallom, (nem csak idősektől), hogy azért nem használja az 1000-1500 ft os telefonos kupont, mert "nem tudom hogy kell használni a telefonon" ...
    Ezek után, amíg nem kötelező nem fog áttérni a jelszó/felhasználó névről.

Az egész kötelező tételében pl. annyi jót tapasztalok, hogy akiket eddig nem tudtam rávenni, hogy a google, hotmail, fb stb-nél használjanak 2fat, most hogy megsimerkednek vele valamennyire, az ügyfélkapuval együtt ezekre is rá tudom venni...

De az egészen sokat segítene ha az oldalakon használható, jó programokat ajánlanának jó leírásokkal, jól elmagyarázva, mert aki hozzá nem értő hajlandó az ott leírtakat követni, azt is tévútra viszik.

Új hozzászólás Aktív témák