Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
-
ledgeri
nagyúr
válasz Maladar #1300 üzenetére
Olvastam mind kettőt (totp.app-os ajánlást, meg a sütitörlős-t), de nem raktam össze, hogy mennyire káoszos végerdmény lesz csak ebből a ketőőből... JUUUUJ
Amit jól lehetett volna kombózni erre, hogy a 3g kivezetéskori telefonos akcióval párhuzamosan ezt telibepromózni, de minden járulékos dolgával együt (pl android verziók)... Meg úgy 2-3 órányi tanító, magyar nyelvű magyarázóvideót létrehozni!
Azt meg jól kirugni aki kitalálta ezt a "januártól megszűnik az ügyfélkapu" címet, mondatot! Ez is nagyon pánikba vezeti az egészet!
(A párthűség felmérések mellett, ha lett volna "lakossági számítástechnikai-biztonság felmérés", előrébb lennénk )// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Maladar #1292 üzenetére
Az mondjuk gáz, hogy a hivatalos KAU-s "további információ" link egy olyan oldalra mutat, amin, mint javaslat, ott egy link egy olyan oldallal ami 1.)külföldi, de legalábbis nem magyar.. se nem tud magyarul, 2.) maga az oldal azt írja kb a harmadik angol bekezdésében, hogy az nem állandó... 3.) a böngészőtől állandó jogot kér totp és auth linkek kezelésére a böngészőtől... De JAJ kell az adatbiztonság.
Kíváncsi lennék a számra, hogy az első évben hány ügy lesz csak emiatt a link miatt generálva !// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Maladar #1289 üzenetére
Az Ente működik offline, de akkor nincs sync... (most vagy mindent kell küldeni hogy legyen sync, vagy ne akarjon a user sync-et...) Az meg hogy indiai ma már nem jelent semmit, ha githubon fent van, és jobb helyek szerint ajánlott.
Egyébként amiket meg írsz (2FAG és a Stratum) most értesülök létezésükről! Ez nem jelenti azt hogy rosszak... csak hogy ismeretlenebbek.Ha másnak szánod a dolgokat, akkor érdemes vagy megbizonyosodni arról, hogy az az emberke nem felejti el, hogy csináljon mentést (emlékeztető náald is, nála is, stb), ami nem azon az eszközén van amin használja, vagy kell a sync, ami mondjuk másképp is elérhető (értsd nem a csak telós jelszókezelő, vagy 2fa nyitja azt a fiókot)!
Ha a multiplatform, de offline, és 2fa legyen kezelve a lényeg, akkor esetleg a keepass-ok jók (androidon utána kell nézni, hogy melyik natívabb 2fa-s). Ha nem baj az, hogy 2 progi, akkor PC-n KepassXC, androidon meg Aegis, iOS-re/MAC-re meg Strongbox.Most és jövő hónapban Mi ez a misztérium, ami most vált és eddig nem volt opció? Megint a "jaj az ügyfélkapu", vagy most más?
A bitwardenes aggodalmad ellenében meg azt tudom mondani, hogy az nem egy Lastpass!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Maladar #1287 üzenetére
Sok minden mással is. Nem volt kérdés (és nem is az enyém volt), hogy mit tudja ezeket, hanem a kettő, kérdésben szereplők küzüli választásban ellen-érv legyen ha valamelyik nem tudja ezeket!
Pl már a windows hello-s dolog is olyan, hogy akkor pá más OS (ha lehet csak azt beállítani)... szóval ha már érv, akkor az nem érv...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest