Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz Lolek02 #1623 üzenetére

Ha nem sietsz, arról címről írhatsz nekik egy support emailt az oldalukon, leírva, hogy mi történt és mit szeretnél. Amiből -ha válaszolnak- mi is tanulunk ha leírod ;) . Szerintem úgy meg lehet oldani. Pár nap, szoktak gyorsan válaszolni!
    Ha sietsz, akkor a másikkal (érthetően) egy telejesen új regisztrációd lesz.

Még egyet az egész előtt megpróbálhatnál: Belépni az elsőnek használttal simpleloginre (smplelogin.io).
    A proton megvette őket, de megmaradt az két cég, viszont egy annyira az infrastruktúra, hogy ha beregelsz simpleloginre, és protonpassra (sajna elfelejtettem, hogy melyikkel kéne kezdeni, vagy elége-csak az összekapcsolás [ide leírtam már]), akkor ha simpleloginen kimaxolod az ottani (ingyenesen 10, fizetősből visszamaradt akármennyi) emailcímed, akkor a protonpassos 10 ingyenes az hozzáadódik ahhoz a simplelogin fiókhoz.
    Csak így csak simpleloginen lesz kezelhető mind, bár lehet, hogy egybébb fésülték már... Mondegy, csak egy ötlet.
    (nekem egy csomó PP-szos, ingyenéves, Prémium emailcím maradt a Simplelogin fiókomban, de szerintem csak azért, mert mielőtt lejárt a prémium szétválasztottam a kettőt [volt egy "enrollment" váltás, pont mielőtt lejártam volna, és félre ment az egy év kalkulációja nálluk, vagy valami ilyesmi...])

Új hozzászólás Aktív témák