Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Lolek02
üzenetére
Ha nem sietsz, arról címről írhatsz nekik egy support emailt az oldalukon, leírva, hogy mi történt és mit szeretnél. Amiből -ha válaszolnak- mi is tanulunk ha leírod
. Szerintem úgy meg lehet oldani. Pár nap, szoktak gyorsan válaszolni!
Ha sietsz, akkor a másikkal (érthetően) egy telejesen új regisztrációd lesz.Még egyet az egész előtt megpróbálhatnál: Belépni az elsőnek használttal simpleloginre (smplelogin.io).
A proton megvette őket, de megmaradt az két cég, viszont egy annyira az infrastruktúra, hogy ha beregelsz simpleloginre, és protonpassra (sajna elfelejtettem, hogy melyikkel kéne kezdeni, vagy elége-csak az összekapcsolás [ide leírtam már]), akkor ha simpleloginen kimaxolod az ottani (ingyenesen 10, fizetősből visszamaradt akármennyi) emailcímed, akkor a protonpassos 10 ingyenes az hozzáadódik ahhoz a simplelogin fiókhoz.
Csak így csak simpleloginen lesz kezelhető mind, bár lehet, hogy egybébb fésülték már... Mondegy, csak egy ötlet.
(nekem egy csomó PP-szos, ingyenéves, Prémium emailcím maradt a Simplelogin fiókomban, de szerintem csak azért, mert mielőtt lejárt a prémium szétválasztottam a kettőt [volt egy "enrollment" váltás, pont mielőtt lejártam volna, és félre ment az egy év kalkulációja nálluk, vagy valami ilyesmi...])
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Szerintem úgy meg lehet oldani. Pár nap, szoktak gyorsan válaszolni!