- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
-Faceless- #11 üzenetére
De nem ez van évek óta minden fronton? Nincs semmi radikális újítás - olyan értelemben, hogy nem is tudnak mit beletenni, ami új. Évről évre kijönnek a gyártók az új modellekkel - de már régen nem arról szól, hogy minden évben vedd meg az újat. Az évenkénti modellfrissítés vagy az új belépőknek van, vagy a már 3-4 generációval előtti tulajoknak.
Az okostelefon évek óta "készen" van - nincs több iteráció. Kicsit nagyobb proci, kicsit több ram, kicsit szebb/fényesebb kijelző (mivel a felbontást sem kell már évek óta növelni, felesleges). Akkuval lehetne még "játszani", de ott sincs semmilyen új technológia, amit hatékonyan lehetne beépíteni.
Marad a töltés sebességének növelése, mint feature, ami szerintem megintcsak viszonylag felesleges és nagyon ritkán van szükség arra, hogy egy akksi *ténylegesen* töltődjön mondjuk 10 perc alatt 50%-ot (és ne 30p alatt).
Nekem a fentiekkel semmi bajom nincs, én sem tudom, hogy mit lehetne még újítani. Viszont nem lepődök meg már évek óta azon, hogy kihoztak egy "ugyanolyan" telót, mint tavaly.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Spolier alert: minden kiszivárgott a hivatalos sajtóképektől a teljes specifikációig.
- Autós topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest