- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Bogdán Máté #26 üzenetére
Ugye hülyéskedsz? A vásárlás pillanatában kapsz mindent a Telekom fiókodba. Viszont készülékhez kapcsolódó számlát még akkor sem küld a Telekom papíron, ha papír alapú havi számlalevelet kérsz.
-
DraXoN
addikt
válasz
Bogdán Máté #26 üzenetére
telekom oldalán belépve letölthető a garanciapapír.
-
Silenzio
addikt
válasz
Bogdán Máté #15 üzenetére
Mivel jártam magyar szakra (is, amíg láttam értelmét), abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szembesültem azzal, hogy egyetemen tök máshogy oktatják a magyart, sokkal kevésbé szabályalapú, MTA-központú, nem a helyesírásból indul ki, hanem ún. nyelvi kompeteciákból, ami mindenkinek más, meg abból, hogy él a nyelv.
Mivel a nyelveket használjuk (kivéve a holt nyelveket), folyamatosan alakulnak és változnak, a beemelt szavak jelentése is módosul, torzul. Nekünk, használóknak azonban érdemes ügyelni arra, hogy a választékossága ne csorbuljon.
Elnézést, nem szoktam nyelvtannáci lenni, biztos másnapos voltam. Nem is érzem zavarónak az uszkve módosult, újabb jelentésű használatát. Inkább az szokott fájni, amikor a választékosság csorbul. Néhány évtizede valaki(k) elkezdték az angol "epic"-re a magyar "epikus" szót használni, holott az epikus azt jelentette, hogy az epika műnemében íródott mű. Elfelejtették, hogy erre van egy kurvaSZÉP magyar szó, az eposzi. De már az epikus is helyes, amivel nem lenne semmi gond, ha nem kezdenék agyonhasználni, és nem kezdene általa kikopni az eposzi szó a nyelvből. Idegbajt kapok, hogy minden második videojátékos tesztben és filmkritikában szerepel, hogy epikus. Menjenek a p*csába, ennyire futja fantáziából.
Ja, hát hardveresen tényleg előremutató azonos árszinten, de engem baromira zavarna, hogy 1.5 centi vastag becsukva, meg hogy lényegesen gyengébb a kamerája, mint a Xiaominak. A többségnek nyilván az előbbi a lényeges, a kamerát meg pont leszarják. Számomra a Magic V2-nál kezdődik a foldable, most is a zsebemben van, és pont olyan, mint egy átlagos phablet. Persze annak, aki táskában tartja, sájszegál.
-
DraXoN
addikt
válasz
Bogdán Máté #8 üzenetére
Ha a T-nél vettétek akkor még okosórát is igényelhettek mellé a samsung oldalán Június végéig. Érdemes élni vele. a 2024. 05. 03. - 06. 30. ig vett készülékek mellé lehet kérni Watch 6-ot "ajándékba".
Talán a legegyszerűbb a samsung Members alkalmazásán keresztül megtalálni a promóciót (07. 31.-ig lehet igényelni).Most jön az új generáció, így szemtelenül jó áron adják.
Nekem november eleje óta van a Flip 5, bajom nincs vele (csak a DEX-et hiányolom). -
-myself-
tag
válasz
Bogdán Máté #15 üzenetére
Mint igazi felhassnalo: lehet a kulso kepernyorol is uzenetekre valaszolni? Van eleg hely a billentyuzetnek? Ha igen, en is bele ugrom egybe, mert igy akkor nem kell mindig kinyitni a nagy kepernyot. Ergo-tobb kepernyo ido
-
Silenzio
addikt
válasz
Bogdán Máté #8 üzenetére
Mivel jobb a Flip? Imádom, amikor az emberek választékosnak szánt kifejezéseket használnak rosszul. Uszkve azt jelenti, -tól -ig.
Magic V2-t vettem a Telekomnál, ha jó áron adom el az ajándék Nintendót, akkor 400 alatt jövök ki bőven. Ennyit megér. Már nem használnék mást, csak foldable-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest