- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Arphox
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni, hogy a hardverapró súgójába kerüljön be pár fontos dolog még az értékelési rendszerrel kapcsolatban:
1. A jegelésről, mint funkcióról semmi nincs a súgóban, ezt fontos lenne pótolni.
2. Nem találtam arra vonatkozóan útmutatást, hogy mi a teendő akkor, ha a terméket már elvitték, de a vásárló még nem kezdeményezett értékelést.
2b) Az is belekerülhetne, hogy mi a teendő, ha a vásárló már megvette a hirdetésben szereplő terméket, de értékelést nem hajlandó kezdeményezni. (Én most ebben a helyzetben vagyok.)
3. Hasznos lenne az is, hogy: értékelést kezdeményezni mikor lehet: archív hirdetésre tudtommal nem lehet, de vajon jegeltre igen? Ezt is jó lenne beleírni.A fentiek csak példák, látszik hogy a súgón bőven lenne mit fejleszteni. Szeretem a hardveraprót, így még jobb lenne!
(És ha a helyzetemmel kapcsolatban adnátok tanácsot azt előre is köszönöm!)
Aktív témák
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged