- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
"egyébként őszintén nem értem, hogy mi a baj a fórummal, használom mindenhonnan és tök jól megy. "
Igen, a te saját szokásaid alapján biztos jó. Mobilon pl nekem sincs gondom a betűkkel. Az új felület a régihez képest túl van nagyítva. Nagyon, ..és aki nagy kijelzőt használ, mint pl én 32", ahol már rendszerszinten szükséges a nagyítás, ott látszik igazán mennyire más (zavaró) lett. Hiába kicsinyítem 90%-ra a böngészőben az oldalt, akkor sem lesz jó a szemnek. Firefoxon ilyen. (FF alapból vastagítja a betűket 100% felett)
Első kép, régi felület 105% böngészős nagyítással, 32"-os kijelzőn.2. Azért, hogy a betűk olyanok legyenek, ahogy itt évekig megszoktam, most 110%-ra kellene nagyítani, de így borzalmasan nagy. o.O
3. Megfelelő betűmérethez 90%-ra kell állítanom, ami így néz ki. Nekem zavaró.
Szerintem az új betűtípus (Roboto,sans-serif) sem valami jó, de főleg az alapból túlnagyított felület okoz gondot sok embernél. A főoldalakat ki tudom hagyni, vagy nagyon gyorsan futom át, de fórumok olvasása már nem kényelmes. Rá lehet fogni, hogy rossz a böngésző, meg a kijelző, meg a user..., de eddig jó volt.
-
DigitXT
félisten
Mobilon Opera alatt nem működik jól, PC-n meg engem zavar a ClearType.
syberia: tudható volt, hogy előbb-utóbb bekövetkezik, hát ma ütött be...
Cégnél eddig is a logoutról néztem a fórumot, mert a gamepod blokkolva van.
Aktív témák
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest