Hirdetés
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
totron
üzenetére
Ez egy elég tág fogalom, ami mindenkinél, vagy minden esetben mást jelenthet. Lehet egyszer elég az adott eszköz megnevezése, másszor vagy másnak fontos lehet az azon belüli verzió is, lehet valaki a feltöltötteken kívül kér még 10 fotót, és van aki ragaszkodik a személyes átvételhez, mert szeretné kézbe fogni és minden oldalról megnézni amit vesz. Egy biztos, alapjában véve ez a vevő felelőssége, hogy meggyőződjön arról, mit vesz. Nyilván ha valaki venne egy hirdetésben szereplő nVidia VGA-t, és egy Radeon-t kap helyette, az gáz. De ha valaki megvesz egy RT-AX58U routert, és utólag siránkozik, hogy ez nem jó mert v2 és nem megy fel rá valamilyen CFW, ez az ő sara, miért nem kért pontosítást. RT-AX58U volt hirdetve? Igen. Azt kapott? Azt.
-
Crus
addikt
válasz
totron
üzenetére
Nem tudom értelmezni, sőt bicskanyitogató, hogy valaki olyasmit hirdet, amely terméke már nincs. Ezt megengedni pedig nem értem, hogy lehet.
Felteszek akkor én is limitált, rég kifutott méregdrága cuccokat százasával, hogy közé beszúrva eltudjam aztán adni a szemetemet is, hiszen ha elég sokan kattintanak, előbb-utóbb csak megjön arra is a vevő. Ez így mi? Ez nem marketplace szint, hanem annál sokkal rosszabb.
-
Crus
addikt
válasz
totron
üzenetére
Milyen áresés? Abszolút nem látod mennyiért adta el, amikor hirdet 5 különféle terméket/játékot, 2 hónapja eladott belőle egyet és árnak meg 1 Ft van feltüntetve, vagy a legolcsóbbé.
Halvány fogalmam sincs miért jó az nekem, ha minden egyes nap többször az arcomba tol egy rakás NEM releváns hirdetést, mert kvázi olyat hirdet amilyen terméke már nincs is!
-
-
-
Szabi®
veterán
válasz
totron
üzenetére
Nincs semmilyen értékelésed a ph rendszerén, tehát ez számomra 0. Magadat korrektnek tartod, viszont! akinek 150 plusz értékelése van arról ez a véleményed fentebb, idézlek :
". Elgondolkodtatja az embert azért, hogy egy eleve egy igénytelenebb váásárlói kört szolgál ki, azért állnak így a számok, vagy mi a túró van ilyen esetben. ""
Ne bohóckodjunk már ... Akinek 150 van, az a megkérdőjelezhető ? "Igénytelenebb vásárlói kört szolgál ki "?
Hagyjuk tényleg. -
Szabi®
veterán
válasz
totron
üzenetére
""mikor 2 perc előbb való pénzbeérkezésért az anyját is eladja.""
Érdekes ezen kijelentéseidet nem tartod "pofátlannak" úgy hogy itteni üzletek nélkül ilyeneket irkálsz, aztán jön a passzív-agresszív mód ...
Nulla relevanciája van annak amit írsz. Ha ért volna bármilyen átverés, becsapás, félrevezetés azt mondanám, oké ... De így ? Tipikus vizet iszik, bort prédikál esete ... továbbra is azt írom, mint fentebb, ne nullás adatlappal nyomjuk már ezt a "szemetek az eladók" lózungot.
További kellemes fórumozást, én elengedtem ezt.
-
Szabi®
veterán
válasz
totron
üzenetére
Nem tudom milyen tapasztalataid vannak innen a HA-ról, nem látok semmilyen értékelést a profilodról ...Tényszerűségeket meg nem írsz, csak mantrázod az érzelmi alapú fals véleményed, és jössz az idelátogatók (""azt is gondolom még, hogy nem abból tud hasznosan építkezni az itt olvasgató, hogy a minden is tökéletes ideáját vizionálja maga elé") esetleges megtévesztéséről, de te mint önmagadra ruházott "igazságfeltáró" lehúzod a leplet az eladókról, mint potenciális morálisan ingoványos személyekről . .
Köszönjük hogy teszel a közjóért
-
Spec
őstag
válasz
totron
üzenetére
Említed a vaterát, pedig szerintem ott teljesen jól működik az értékelési rendszer. Én személy szerint 100+ adás/vétel után talán 1-2 esetet tudok mondani ahol kissé problémás volt a dolog, de úgy igazán problémás egy sem. És én kizárólag előre utalós módszerrel hirdetek, utánvétel teljesen kizárva. jellemzően, ha én veszek valamit, az is előre utalós, de még sosem volt gondom belőle.
Én azt gondolom jól tud működni az értékelési rendszer, csak megfelelően kell alkalmazni. Ha valakinek a statisztikai hibahatárt meghaladó semleges, vagy negatív értékelése van, attól én alapból nem veszek semmit. Jellemzően 0-ás emberektől sem, vagy csak nagyon körültekintően, és kis értékben, ahol nem fáj a bukó annyira. -
Szabi®
veterán
válasz
totron
üzenetére
Nullás profillal írsz te is egy kisarkított általánosítást . . . Kissé más perspektívából látjuk a dolgokat. Én volt, hogy nullás profilú vásárlóval is megszívtam, mert bedőltem az utánvétnek. Természetesen a csomag nem lett átvéve, jelenteni nem tudtam, mert jött a "covidos lettem" sztorival.
Nem tudom a "tapasztalataidat" mire alapozod, más ilyen oldalra, vaterára, vagy csak fikció, de itt sok atrocitás nem érhetett vásárlással kapcsolatban, mert nem vettél semmit ...
Az általad említett "anyját is eladná" ezen logika mentén csak egy sci-fi.
Aktív témák
Hirdetés
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hagyjuk tényleg.