- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Bár elég egyszerű kis kódrészlet, mégsem tudtam rájönni az utóbbi fél nap alatt, hogy mi hibádzik benne, miért nem működik.
Egyedi betűtípust szeretnék használni az oldalamon. Ehhez pedig a jQuery alapú Cufón-t kívántam volna használni.
Ezen leírás alapján indultam el:[link]
A jelenlegi kis kódocska konkrétan így néz ki(bár a délután folyamán már nagyon sokféle változatban próbáltam):<script src="cufon-yui.js" type="text/javascript"></script>
<script src="valleyforge.font.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
Cufon.replace('h1', 'h2', 'h3' );
</script>Meg az oldal vége előtt ott a Cufon.now rész.
(természetesen a szükséges file-okat leszedtem hozzá, illetve a betűkészletből js-t generáltam... ezekbe a file-okba nem néztem bele)
A kérdésem annyi lenne, hogy így ebben látszik e valami, ami miatt ez nem működhet?(mert én ugy látom, hogy ez így jó) Van e valakinek bármilyen tippje, vagy teljesen máshol nézelődjek?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.Üdv: Kyle
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8 16 col 12.gen i5 / 16GB / 1TB új 1 napot ment eddig összesen.
- Acer Aspire 5 A517-58GM-78AT i7 / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest