- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
A lenyeg az lenne, hogy avnnak benne rejtett mezők és van egy select (csak ez látszik) és ha ezt változtatom akkor kén lekérnie a többi adatot is + a válsztottat. Ez nálam safari alatt működik tökéltésen de sem Chrome-ban sem firefoxban nem.
Amúgy egy url-t hív meg amiben az egyik "változó" eredménye a selectben választott érték.
-
Kommy
veterán
Sziasztok,
hogyan lehetne az megoldani, hogyha van egy form-om és ebben van egy select akkor ha azt változtatom akkor javascript-ben elérjem a többi mező tartalmát.
-
Kommy
veterán
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem, hogyan tudnám egy php változó értékét beleírni a következőbe:
var showTooltip = function(event) {
$('div.tooltip1').remove();
$('<div class="tooltip"><iframe width="200" height="100" frameborder="0" src="http://www.xx.com/valami.php?x=PHPVÁLTOZÓ"</iframe></div>')
.appendTo('body');
changeTooltipPosition(event);
};tehát a PHPVÁLTOZÓ helyére kéne beírni az értékét
-
Kommy
veterán
válasz
Sk8erPeter #4121 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Kommy
veterán
Lehet marad az , hogy a js-be írok több sor az azonosítókkal úgyis csak számok.
De miért van az, hogy kiválasztok 1-et, betölt aminek kell, kiválasztok mondjuk ugyan abból akkor már 2 szer tölt be és ahogy nyomkodom egyre többször fut le a js-ben az adott kódrészlet.
-
Kommy
veterán
Kicsit módosítottam, rajta, most már nem a select-nek kell az id-ja, mivel az most már egységes
És ami a php-ban van mint kimenet:
<select name='track' id="champ">
<option champ= "id" id= "y" value="Érték">"Érték"</option>
</select>Ígxy le tudom kérdezni, melyik a kiválasztott legördülő
$(document).ready(function() {
$("#track").change(function(){
var value=$(this).children('option:selected').val();
var valueid=$(this).children(':selected').attr("id");
var valuechamp=$(this).children(':selected').attr("champ");
$("#edit").load("result.php?q="+value+"&x="+valueid+"&f=1&c=0");
});
});A mostani gond viszont az, hogy csak az első legördülőnél működik, ez miért lehet, a kódot a php generálja, sql lekérdezésekből tehát minden megegyezik bennük semmi eltérés.
-
Kommy
veterán
lényeg van egy ilyen js fájlom amiben ez van:
$(document).ready(function() {
$("#track").change(function(){
var value=$(this).children('option:selected').val();
var valueid=$(this).children(':selected').attr("id");
$("#edit").load("result.php?q="+value+"&x="+valueid+"&f=1&c=0");
});
});És ami a php-ban van mint kimenet:
<select name='track' id="x">
<option id= "y" value="Érték">"Érték"</option>
</select>És a gondom az lenne, hogy míg ezt kézzel minden változásnál megcsináltam, hogy adtam neki egy fix id-t a select-nek , most ezt szeretném valahogy megoldani, hogy automatán működjön és elég legyen egy ilyen change függvény.
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Arra valakinek van ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy van egy php fájlom, itt kiíratok php-val adatbázisból adatokat legördülő menükben (több van) és az lenne számomra a fontos, hogy melyik legördülő menüt húztam le, ennek a választásnak az adatával mennél tovább.
pl zöldsége, gyümölcsök, húsok a három legördülő menü és ha valamelyikből kiválasztom valamelyiket akkor annak a képét rakja ki
Tehát gyümölcsből kiválasztom a körtét akkor a körte képe jelenik meg, tehát tudnom kéne melyik legördülőből melyiket választottam ki.
Ha a select-nek lenne egy fix "id"-ja akkor menne a következővel:
$("#id").change(function(){...}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest