- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
Az értéket az angular kódja változtatja meg egy kb 30soros loopban ami nagyon sokszor fut le. Így hát nincs kedvem végignyomogatni, de valszeg átírom majd a kódot és vmi if-et teszek bele.
A keresés közben ráakadtam erre a csodás kommentre:
// Insanity Warning: scope depth-first traversal
// yes, this code is a bit crazy, but it works and we have tests to prove it! -
jetarko
csendes tag
Lehet olyat csinálni js-ben debug közben, hogy egy adott változó értékét megváltoztató sorokra ugrani debug közben, vagy kiíratni h melyik sor volt a tettes?
-
jetarko
csendes tag
Nagyon JS kezdő létemre írom a következőket, de gondoltam hozzászólok.
Én eddig erősen típusos nyelvekben programozgattam, de mostanában mivel elindultam Java web irányba, elkezdtem játszadozni a JS és Angular világával is. Számomra ritka irritáló ez a gyengén típusos dolog, meg az hogy compile check nincs. Nagyon jó ez a JS, mert látványos dolgokat tudok összerakni vele gyorsan, de amikor már egy picit összetettebb a móka, akkor szerintem egy szenvedés. Csak ránézek egy kódra és azt látom h var var var már rosszul is vagyok tőle, kivéve ha én írtam és mindent fejben tartok, hogy mi micsoda. Vagy csak az h function asd()... hát köszi, ez is sokat mond, hogy a fv mire van.
Kicsi dolgokhoz jó a script nyelv, de már picit komplettebnél szerintem bukik az egész előnye, ezért nem is értem h miért akarják rátolni ezt szerver oldalra is.
Ne értsetek félre, tanulom és tetszik is valamilyen szinten, mert a webes világban ez elengedhetetlen, de még nagyon nem vagyok kibékülve vele.
Nem próbáltam ki még a typescript és társait, most már megvárom az Angular 2-t vele és remélem javít a helyzeten.
Am fejlesztőeszköznek mit javasoltok? Jelenleg sublime és eclipse-ben írogatom a kicsi js kódjaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest