- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
Az értéket az angular kódja változtatja meg egy kb 30soros loopban ami nagyon sokszor fut le. Így hát nincs kedvem végignyomogatni, de valszeg átírom majd a kódot és vmi if-et teszek bele.
A keresés közben ráakadtam erre a csodás kommentre:
// Insanity Warning: scope depth-first traversal
// yes, this code is a bit crazy, but it works and we have tests to prove it! -
jetarko
csendes tag
Lehet olyat csinálni js-ben debug közben, hogy egy adott változó értékét megváltoztató sorokra ugrani debug közben, vagy kiíratni h melyik sor volt a tettes?
-
jetarko
csendes tag
Nagyon JS kezdő létemre írom a következőket, de gondoltam hozzászólok.
Én eddig erősen típusos nyelvekben programozgattam, de mostanában mivel elindultam Java web irányba, elkezdtem játszadozni a JS és Angular világával is. Számomra ritka irritáló ez a gyengén típusos dolog, meg az hogy compile check nincs. Nagyon jó ez a JS, mert látványos dolgokat tudok összerakni vele gyorsan, de amikor már egy picit összetettebb a móka, akkor szerintem egy szenvedés. Csak ránézek egy kódra és azt látom h var var var már rosszul is vagyok tőle, kivéve ha én írtam és mindent fejben tartok, hogy mi micsoda. Vagy csak az h function asd()... hát köszi, ez is sokat mond, hogy a fv mire van.
Kicsi dolgokhoz jó a script nyelv, de már picit komplettebnél szerintem bukik az egész előnye, ezért nem is értem h miért akarják rátolni ezt szerver oldalra is.
Ne értsetek félre, tanulom és tetszik is valamilyen szinten, mert a webes világban ez elengedhetetlen, de még nagyon nem vagyok kibékülve vele.
Nem próbáltam ki még a typescript és társait, most már megvárom az Angular 2-t vele és remélem javít a helyzeten.
Am fejlesztőeszköznek mit javasoltok? Jelenleg sublime és eclipse-ben írogatom a kicsi js kódjaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest