Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
Nagyon JS kezdő létemre írom a következőket, de gondoltam hozzászólok.
Én eddig erősen típusos nyelvekben programozgattam, de mostanában mivel elindultam Java web irányba, elkezdtem játszadozni a JS és Angular világával is. Számomra ritka irritáló ez a gyengén típusos dolog, meg az hogy compile check nincs. Nagyon jó ez a JS, mert látványos dolgokat tudok összerakni vele gyorsan, de amikor már egy picit összetettebb a móka, akkor szerintem egy szenvedés. Csak ránézek egy kódra és azt látom h var var var már rosszul is vagyok tőle, kivéve ha én írtam és mindent fejben tartok, hogy mi micsoda. Vagy csak az h function asd()... hát köszi, ez is sokat mond, hogy a fv mire van.
Kicsi dolgokhoz jó a script nyelv, de már picit komplettebnél szerintem bukik az egész előnye, ezért nem is értem h miért akarják rátolni ezt szerver oldalra is.
Ne értsetek félre, tanulom és tetszik is valamilyen szinten, mert a webes világban ez elengedhetetlen, de még nagyon nem vagyok kibékülve vele.
Nem próbáltam ki még a typescript és társait, most már megvárom az Angular 2-t vele és remélem javít a helyzeten.
Am fejlesztőeszköznek mit javasoltok? Jelenleg sublime és eclipse-ben írogatom a kicsi js kódjaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Torrent meghívó kunyeráló
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest