- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norby10
csendes tag
Sziasztok, lehetséges olyasmi ,hogy Javascripttel létrehozzunk egy PHP Session változót?
-
norby10
csendes tag
Ismét ugyanazzal a kérdéssel jönnék csak másképp megfogalmazva!!

Tehát nekem van egy textfieldem egy űrlapon belül amiben 1 albummak fogom a nevét megadni majd alatta van egy jqueryis "Drop Here "os uploadoló rész és ennyi nincs semmi gomb amit megnyomok, hogy submit v valami...
Rövidre fogva, hogy kapom meg egy textfieldnek az értékét anélkül, hogy submitoljam a formot...
Remálem érthető voltam

-
norby10
csendes tag
-
norby10
csendes tag
Helló!
Lenne egy kis gondom, elkezdtem készíteni egy weboldalt a dreamweaverben es nem sikerül megcsinálnom azt ,hogy mikor zoomolok az egerbol az oldalra akkor ne feher legyen a háttér körüli rész hanem automatikusan átméretezze a background imaget és töltse ki a megmaradt helyet.Ehhez szerintem javascript kell csak még sehol sem kaptam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest