Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norby10
csendes tag
Sziasztok, lehetséges olyasmi ,hogy Javascripttel létrehozzunk egy PHP Session változót?
-
norby10
csendes tag
Ismét ugyanazzal a kérdéssel jönnék csak másképp megfogalmazva!!

Tehát nekem van egy textfieldem egy űrlapon belül amiben 1 albummak fogom a nevét megadni majd alatta van egy jqueryis "Drop Here "os uploadoló rész és ennyi nincs semmi gomb amit megnyomok, hogy submit v valami...
Rövidre fogva, hogy kapom meg egy textfieldnek az értékét anélkül, hogy submitoljam a formot...
Remálem érthető voltam

-
norby10
csendes tag
-
norby10
csendes tag
Helló!
Lenne egy kis gondom, elkezdtem készíteni egy weboldalt a dreamweaverben es nem sikerül megcsinálnom azt ,hogy mikor zoomolok az egerbol az oldalra akkor ne feher legyen a háttér körüli rész hanem automatikusan átméretezze a background imaget és töltse ki a megmaradt helyet.Ehhez szerintem javascript kell csak még sehol sem kaptam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest