- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
van egy html kódokat is tartalmazó fájl, egyébként jsf oldal, abban van egy ojjektum, aminek van id-je. Az oldal elején egy külső fájlból van src-zve egy js fájl, amiben van egy eljárás. Ez meg is hívódik az oldalról onchange-nél, de document.getelementbyid-vel semmit nem talál meg. Minden undefined. Miért?
-
Sanyix
őstag
válasz
paramparya #939 üzenetére
változó.
== mellé írtam én már mindent, nem booleant is, mindíg igaz lett, aztán egyszer csak nem... most működik, de fogalmam sincs mitől. Egyébként nem az volt a gond, hogy nem volt igaz, hanem éppen az, hogy mindíg igaz volt, bármi volt a feltételben, és a változóban. -
Sanyix
őstag
Rájöttem az okra, ami persze megint csak full érthetetlen:
<button id=''myButton'' onClick=''''>gomb</button>
ez a gomb, submittol... bármit állítok be, lenyomásra postol a php-nak.
Szóval ha formon belül van egy gomb, az mindíg submittol...
De ettől függetlenül az if-es dolog még mindíg nem jó, bármi a submit ok, az if szerint az mindíg igaz...
[Szerkesztve] -
Sanyix
őstag
hát most kezdek bekattanni.
Van egy ilyen:
alert(submitOK);
if (submitOK) { alert(''megy'') formpost()}
az alert kiírja ugye a submit ok értékét, ami elvileg boolean, amikor kell szépen kiírja, az alertnél hogy false, és a ''megy'' alertet nem is írja ki de a mellette lévő formpost() függvényt lefuttatja akár true, akár false. Feltételnek már olyat is írtam submitOK==''true'', de mindíg lefut a formpost(). Mi az istenért csinálja ezt? -
Sanyix
őstag
Hi!
Meg tudná valaki mondani, hogy egy label-ben lévő szöveget hogyan változtatok meg js-el?
Merthogy ugye a value az itt nemmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Bitcoin topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest