Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kicsit félreérthető vagyok.. Felugrik, de nem új ablak, hanem olyan háttér-elsötétítős módszer,mint amit linkeltél.

-
bobace
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Amúgy jqueryben nehéz megoldani az eredeti problémám, ott nincs rá ilyen egysoros, vagy egyszerű script? Csak hogy ne felugró ablak legyen.
-
bobace
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez működik! A formban már volt action rész, és visszautalás is a sikerességről, csak egy ilyen plusz megerősítés kellett.
A célnak megfelel egyelőre.
Ha majd külön akarom szedni szólok, mert nem vagyok benn biztos, hogy menne elsőre.
-
bobace
addikt
Sziasztok! Elöljáróban annyit hogy nem értek a javascripthez, tehát googlizok..
A html részben a divben a hidden mező hívja meg a php fájlból az akciót. Mit írjak a scriptben ??? helyére, hogy jó legyen? Nem is tudom hogy fogalmazzam.. Szóval hogy azt a hiddenes mezőt a script yes ága hívja meg.
Most úgy fest, hogy akár megerősítem, akár elutasítom a kérdést, mindenképp lefut az action.
A kódom HMTL része:
<div>
<input type="hidden" name="action" value="ok">
<input type="submit" name="" value="Megerősít" class="button" onclick="megerosit()">
</div>
A Javasript, amit kigoogliztam:
<script type="text/javascript">
<!--
function megerosit() {
var valasz = confirm("Biztosan akarja?")
if (valasz)
{
???
}
else{
window.location blabla
}
}
//-->
</script>Köszönöm a segítséget.
-
bobace
addikt
Üdv. Beszereztem egy ilyen scriptet email védésre:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
var ml="info";var mr="akarmi.hu";var ma="@";document.write("<A HREF=\"mailto:"+ml+ma+mr+"\">"+ml+ma+mr+"</a>")</script>
Na ezt hogy kell beilleszetni html-be,hogy az email cím látszódjon is. Tehát hogy a link megmaradjon az info@akarmi.hu-ra,de védve is legyen a spamtől. Remélem érthető
-
bobace
addikt
A kérdésem az hogy flash gombom hivatkozik javascriptel arra hogy záródjon be az ablak ha rákattintok. Minden szép és jó IE-ben de Firefoxban nem működik. Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Keresünk dokkolókat
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azért köszönöm, majd meglátom melyik lesz jobb.