- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
polymorphin #8668 üzenetére
>?
??
-
coco2
őstag
válasz
polymorphin #8660 üzenetére
Ugy lehet felkesziteni hogy nem irsz egy sor JS kodot sem
Azt nem különösebben nagy ügy elintézni, hogy legyen nagyon kevés számú legfelső szintű div, azokon alapból display: none, és az js-ből legyen átállítva block / inline vagy akármire. Ha js nem fut, nem fog látszani semmi, csak egy üzenet, hogy kedves felhasználó, leszel szíves engedélyezni a js-t.
De különben csatlakoznék azokhoz, akik tojnak rá. Aki letiltja a js-t, csak ignore, és nem foglalkozni vele, mi lesz az oldallal. Aki egy hulladék vacakot akar böngészőnek hívni, had büfögjön, amit csak akar, de ha az oldalt is akarja, lesz szíves letölteni egy böngészőt - chrome.
Én például bele írtam a user guide-ba, hogy figyi felhasználó, nincs itt semmi ördöngösség, de ha valami mégsem megy, légyszi töltsd le ezt a böngészőt, és oda adtam egy chrome linket.
-
Silεncε
őstag
válasz
polymorphin #8657 üzenetére
A JS-polyfillekkel meg lehet oldani, de ugye ott vannak a különféle CSS szabályok, amikre ha jól tudom, nem létezik polyfill-szerű megoldás (hacsak valami CSS-in-JS nem tud hasonlót). Meg aztán lehet olyan régi böngésző is, ami még a HTML5-t se tudja
-
Taci
addikt
válasz
polymorphin #8657 üzenetére
Tapasztalatból tudom, hogy sokak nem is foglalkoznak vele, milyen böngészőt használnak, menjen minden mindenen (ha már egyszer drágán megvették a gépet), így még ha tehetnék, most is IE-ben nyitnának meg mindent. Ezért akarom ezt az ellenőrzést bele, szétesve inkább ne jelenítse meg az oldalt sehogy, helyette egy információs lap, hogy használd ezt vagy azt a böngészőt.
Plusz valamelyik adblockeres Chrome addon-nál láttam olyan opciót egyből kéz alatt, hogy a Javascriptek futását letiltja teljesen. Na erre is fel akarom készíteni.
De leghamarabb maximum csak hétvégén lesz időm ezzel foglalkozni (vagy inkább csak bőven később), ezért is szántam még csak puhatolózó kérdésnek.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi hangfal építés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged